Μετά από τέσσερα συνεχόμενα «διπλά» σε ισάριθμα ματς της πρεμιέρας του Β΄ ομίλου, το πέμπτο και τελευταίο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2, δεν ανέδειξε νικητή.

Αστέρας Τρίπολης Β’ και Πανιώνιος «κόλλησαν» στο 0-0 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», με τους γηπεδούχους να χάνουν τεράστια ευκαιρία στο 4′, με την προβολή του Κωστέα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.

Η συνέχεια ανήκε στους Νεοσμυρνιώτες που έχασαν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν, αλλά δεν τα κατάφεραν με το 0-0 να μένει μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Αστέρας Τρίπολης AKTOR Β’ (Βεργέτης): Γραμματικάκης, Τουρκοχωρίτης, Γκρόζντανιτς, Λάσκαρης, Τζίμας (63′ Σαμπάϊο), Μπουλούλης, Ντέτλερ, Προύντζος, Κετού (75′ Κάρδαρης), Κωστέας (63′ Μπατζώνης), Οκό (82′ Κεδίκογλου).

Πανιώνιος (Νικοπολίδης): Γιαννακόπουλος, Χριστόπουλος (76′ Γεμιστός), Αυλωνίτης, Πότσι, Κολοβός (86′ Γροντής), Φελίσιο, Μπούσης, Νοικοκυράκης (86′ Μπουρλάκης), Γκίνη (70′ Ενγκουέμ), Τσορνομάζ, Βενάρδος.

Για τον Βόρειο όμιλο, στο 0-0 έμειναν ο Διαγόρας με τον Μακεδονικό, με τους γηπεδούχους να παίζουν με δέκα παίκτες από το 45′ λόγω αποβολής του Ολιβέρι.