Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Σπουδαία μεταγραφή για τον Πανιώνιο: Παίρνει τον Τσερίσεβ (pic+vid)

Σπουδαία μεταγραφή για τον Πανιώνιο: Παίρνει τον Τσερίσεβ (pic+vid)

Ο Ντένις Τσερίσεβ, που στο παρελθόν έπαιξε μεταξύ άλλων σε Ρεάλ Μαδρίτης, Βαλένθια, Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ, συμφώνησε με τον Πανιώνιο.

Σε μία τεράστια μεταγραφή προχώρησε ο Πανιώνιος που ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον Ντένις Τσερίσεβ που έχει κάνει σπουδαία καριέρα κυρίως στην Ισπανία. Ο 34χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός από τη Ρωσία έρχεται στην Πλατεία για να βοηθήσει τους «κυανέρυθρους» να επιστρέψουν στη Super League.

Ο έμπειρος άσος προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρεάλ, με την πρώτη ομάδα της οποίας μετρά επτά συμμετοχές και έχει κατακτήσει το Champions League τη σεζόν 2015-16.

Με τη Βαλένθια έχει 122 ματς με 11 γκολ και 12 ασίστ ενώ με τη Βιγιαρεάλ έχει 90 ματς με 11 γκολ και 15 ασίστ. Μετρά 33 συμμετοχές με την Εθνική του ομάδα, με την οποία συμμετείχε στο EURO 2020 και πέρσι έπαιξε στη Serie B με την Βενέτσια καταγράφοντας δέκα συμμετοχές.

Μια σπουδαία μεταγραφή, που αναμένεται να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Η ανακοίνωση του Πανιώνιου

«Η ΠΑΕ Πανιώνιος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την καταρχήν συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή Denis Cheryshev.

Ο Διεθνής Ρώσος θα βρεθεί στην χώρα μας για λογαριασμό του Ιστορικού την Τετάρτη ώστε να περάσει τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις και να επισημοποιήσει την συνεργασία του με τον Ιστορικό.

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για τον Ρώσο διεθνή ποδοσφαιριστή που το βιογραφικό του σε Ρεάλ Μαδρίτης, Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ, Βαλένθια και Βενέτσια μιλά από μόνο του».

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Περισσότερους από 220 στόχους της Χεζμπολάχ ισχυρίζονται ότι έπληξαν οι IDF το τελευταίο 24ωρο

Μεταξύ των στόχων που επλήγησαν ήταν υποδομές, εκτοξευτές ρουκετών που είχαν χρησιμοποιήσει σε πρόσφατες επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ και αποθήκες όπλων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024