Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Μάστορας: Το μήνυμα για την απουσία του από τη συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο
Ο Χρήστος Μάστορας

Χρήστος Μάστορας: Το μήνυμα για την απουσία του από τη συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο

Ο τραγουδιστής από τις «Μέλισσες», Χρήστος Μάστορας, με μια λιτή και to the point ανάρτησή του στο Instagram έβαλε τα πράγματα στη θέση τους για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Είναι ένα από τα πλέον πολυαναμενόμενα events του φθινοπώρου. Ο λόγος για την εμφάνιση της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο το βράδυ της Τετάρτης, μια συναυλία στην οποία -όπως είχε ανακοινωθεί- θα συμμετείχαν ο Αντώνης Ρέμος και ο Χρήστος Μάστορας. Ωστόσο, ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, έφερε αλλαγές στους τραγουδιστές που θα εμφανιστούν στο πλευρό της μεγάλης ερμηνεύτριας.

Το πρωί της Τρίτης έγινε γνωστό ότι ο τραγουδιστής από τις «Μέλισσες» δεν θα εμφανιστεί στο Ηρώδειο. Μια είδηση που είναι εύκολο να παρεξηγηθεί, σχετικά με τους λόγους που η Μαρινέλλα «έκοψε» τελευταία στιγμή τον Χρήστο Μάστορα – ιδιαίτερα από τη στιγμή που ακούστηκε ότι δεν πήγε στην δεύτερη προγραμματισμένη πρόβα.

Ο Χρήστος Μάστορας έβαλε τα πράγματα στη θέση τους

Για αυτό και ο τραγουδιστής, με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ώστε οι φήμες να μην «καπελώσουν» την αυριανή συναυλία.

«Είχα τη μεγάλη τιμή η κυρία Μαρινέλλα να με εμπιστευτεί για να εμφανιστώ δίπλα της στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού αυτή την Τετάρτη. Δυστυχώς ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας δεν μου επέτρεψε να παραστώ στη 2η πρόβα, ούτε να εμφανιστώ στη συναυλία. Ευχαριστώ αυτή τη σπουδαία μας φωνή για την εμπιστοσύνη και εσάς για τα μηνύματά σας. Είμαι σίγουρος πως όσοι βρεθείτε στο κατάμεστο Ηρώδειο θα ζήσετε μια αξέχαστη μουσική εμπειρία».

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Περισσότερους από 220 στόχους της Χεζμπολάχ ισχυρίζονται ότι έπληξαν οι IDF το τελευταίο 24ωρο

Μεταξύ των στόχων που επλήγησαν ήταν υποδομές, εκτοξευτές ρουκετών που είχαν χρησιμοποιήσει σε πρόσφατες επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ και αποθήκες όπλων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024