Ήταν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε όταν μια ανάρτηση (για την ακρίβεια επτά stories) στο Instagram προκάλεσαν μια όχι μικρή αναστάτωση στην ελληνική χιπ-χοπ σκηνή. Μια κόντρα, που μάλλον δεν περίμενε κανείς και σύντομα βγήκε από τα σύνορα της «φάσης».

Όλα ξεκίνησαν με τον DJ The Boy να βγαίνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ούτε λίγο ούτε πολύ να κατηγορεί τον Dani Gambino για φασιστικό παρελθόν, σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή, φασιστικά τατουάζ, συμμετοχή σε anti-antifa οργανώσεις, κολλητιλίκια με τον Γιώργο Φουντούλη που του έγραψε και τραγούδι κ.ο.κ. Ενώ τον κατηγόρησε ότι μπήκε στον «δικό μας χώρο» μόνο και μόνο για να βγάλει φράγκα.

Ο DJ The Boy, μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι προτού αποφασίσει να δημοσιοποιήσει το παρελθόν του Dani Gambino φρόντισε πρώτα να το ψάξει καλά (καθώς δεν πίστεψε τις πρώτες φήμες που άκουσε), ότι μίλησε με τον ράπερ (ο οποίος αρνήθηκε τα πάντα) αλλά στο τέλος επιβεβαίωσε αυτά που άκουσε. Και ο μόνος λόγος που βγαίνει να τα πει είναι επειδή ο ίδιος εγγυήθηκε για τον Dani σε διάφορους άλλους ανθρώπους, που αν ήξερε το παρελθόν του δεν θα το έκανε.

Ακολουθούν αναλυτικά τα stories του DJ The Boy:

Ήταν, το λιγότερο, αναμενόμενο ότι στα social media θα γινόταν ένας μικρός χαμός. Ιδιαίτερα από τους ανθρώπους που ασχολούνται με τη σκηνή. Και εξίσου σίγουρο ήταν ότι ο Dani Gambino δεν θα άφηνε αναπάντητες τις κατηγορίες εναντίον του.

Έτσι, το μεσημέρι της Τρίτης ήταν η σειρά του να βγει στα social media και να απαντήσει. Ο Dani, ούτε λίγο ούτε πολύ, είπε ότι δεν έχει καμία σχέση με όλες τις εναντίον του κατηγορίες και τη Χρυσή Αυγή, ότι βαρέθηκε τον κάθε άσχετο να πιάνει στο στόμα του την οικογένειά του, το τατουάζ του δεν είναι φασιστικό αλλά η Αθήνα (που κάποια στιγμή βαρέθηκε και «χτύπησε» κάτι άλλο από πάνω), έσπασε με τον «βλάκα» εξαιτίας της συμπεριφοράς του (όπου «βλάκας» αν καταλάβαμε καλά είναι ο DJ The Boy) και τα έχει πάρει τα λεφτά του (εννοώντας από τη συνεργασία τους).

Ακολουθούν αναλυτικά τα stories του Dani Gambino:

Δεν πρόλαβε να… παγώσουν τα stories του Gambino και ο DJ The Boy βγήκα ξανά στα social media προκαλώντας τον ράπερ να δείξει το τατουάζ του πριν το καλύψει, να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τη δική του και της οικογένειάς του με την οικογένεια Φουντούλη, ζήτησε από τον «γελοίο» να πει τι έκανε με τους anti-antifa (όπου «γελοίος» αν καταλάβαμε καλά είναι ο Dani Gambino), για τα σπίτια στη Μύκονο και τα ιδιωτικά σχολεία, ενώ τον κατηγόρησε ότι άργησε να απαντήσει επειδή προσπάθησε να τους συντονίσει όλους και την απάντηση την έγραψε η γκόμενά του. Ανέφερε στο τέλος και κάτι μπουνιές που έφαγε ο ράπερ στο γήπεδο, αφήνοντας και κάτι απειλές – ή έτσι τις είδαμε εμείς.

Ακολουθούν αναλυτικά τα νέα stories του DJ The Boy:

Και κάπως έτσι, η ελληνική μουσική απέκτησε από το πουθενά μια κόντρα που όπως όλα δείχνουν δεν θα τελειώσει εύκολα. Άλλωστε, το να βγαίνεις και να κατηγορείς κάποιον που έπαιξε σε συναυλία για τον Παύλο Φύσσα ότι είχε σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή και τους κοροϊδεύει όλους είναι σοβαρό. Ειδικά στη σημερινή χιπ-χοπ σκηνή.