Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
H viral συνταγή του TikTok με τα αγγούρια

H viral συνταγή του TikTok με τα αγγούρια

Δες εδώ την viral συνταγή του TikTok για να φτιάξεις και εσύ την πιο απλή και γευστική σαλάτα με αγγούρια.

Είναι απλή, εξαιρετικά απολαυστική και το βασικό της συστατικό είναι το αγγούρι. Ο λόγος για την viral συνταγή του TikTok που βρίσκεται σε δεκάδες βίντεο κάτω από την θεματική «ομπρέλα» «Eating An Entire Cucumber». Πρόκειται για την viral σαλάτα με το αγγούρι, γνωστή και ως Logan’s, που φτιάχνεται εύκολα και είναι τέλεια στην γεύση αλλά και την υφή.

Η viral συνταγή του TikTok για την σαλάτα με το αγγούρι

Θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να την φτιάξεις, σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε εργαλεία κουζίνας ενώ θα τα παραλάβεις εύκολα στην πόρτα σου, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας όπου κι αν βρίσκεσαι.

Μπορείς να δοκιμάσεις και εσύ αυτήν την συνταγή, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Υλικά

  • 1 αγγούρι ολόκληρο
  • 1-2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένη
  • 1 κ.σ. σος σόγιας
  • 1 κ.γ. σάλτσα ψαριού
  • 1/2 κ.γ. ζάχαρη
  • 1/2-1 κ.γ. λάδι σουσαμιού
  • Λίγο σουσάμι για γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Ξεκίνησε κόβοντας το αγγούρι, χρησιμοποιώντας ένα κόφτη λαχανικών ή ένα μαχαίρι, ό,τι σε βολεύει καλύτερα. Θυμίσου ότι το αγγούρι πρέπει να κοπεί σε πολύ λεπτές φέτες. Για να είναι ομοιόμορφες και να έχει η σαλάτα σου καλύτερη υφή δοκίμασε ένα μαντολίνο κόφτη.

Στην συνέχεια, μπορείς να συνεχίσεις ψιλοκόβοντας τα υπόλοιπα υλικά. Ξεκίνα κόβοντας στο κόφτη τα φρέσκα κρεμμυδάκια και στην συνέχεια με τον τρίφτη τρίψε το σκόρδο.

Τώρα μπορείς να συνδυάσεις όλα τα υλικά. Σε ένα μεγάλο δοχείο ανακάτεψε το κομμένο αγγούρι, τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο, αφού προσθέσεις την σος σόγιας, την σάλτσα ψαριού, το λάδι σουσαμιού και την ζάχαρη.

Ανακάτεψε καλά τα υλικά σου μέχρι να ομογενοποιηθούν. Μόλις την ανακατέψεις, μπορείς να προσθέσεις λίγο σουσάμι από πάνω για έξτρα γεύση και υφή. Άφησε το φαγητοδοχείο με την σαλάτα στο ψυγείο για περίπου 30 για να μαναριναριστεί.

Έτσι, μόλις ανοίξεις το δοχείο σου, οι γεύσεις θα έχουν αναμειχθεί και το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα καλύτερο.

@flexeatss Logan’s viral cucumber recipe! Have you tried it yet? 😮‍💨👀 Ingredients: – 1 large cucumber – 4 oz smoked salmon – 1/4 red onion – 1 lemon – 1-2 tablespoons everything bagel seasoning – 1 teaspoon Old Bay seasoning Instructions: 1. **Prepare the Cucumbers:** – Wash and peel the cucumbers if desired. – Slice them into thin rounds or half-moons, depending on your preference. 2. **Prepare the Smoked Salmon:** – Cut the smoked salmon into bite-sized pieces. 3. **Prepare the Red Onion:** – Thinly slice the red onion. 4. **Combine Ingredients:** – In a large bowl, add the cucumber slices, smoked salmon pieces, and sliced red onion. 5. **Season and Mix:** – Squeeze the juice of the lemon over the salad. – Sprinkle everything bagel seasoning and Obey seasoning over the top. – Toss the salad gently to combine all ingredients and distribute the seasonings evenly. #creatorsearchinsights #fyp #cucumbersalad #viralrecipe ♬ Shhh – RetroBands

Θα παραλάβεις όλα όσα χρειάζεσαι για φτιάξεις την viral συνταγή σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Περισσότερους από 220 στόχους της Χεζμπολάχ ισχυρίζονται ότι έπληξαν οι IDF το τελευταίο 24ωρο

Μεταξύ των στόχων που επλήγησαν ήταν υποδομές, εκτοξευτές ρουκετών που είχαν χρησιμοποιήσει σε πρόσφατες επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ και αποθήκες όπλων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024