Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
«Public + home»: Γιορτάζουν έναν χρόνο λειτουργίας με επετειακές προσφορές σε μία τεράστια ποικιλία προϊόντων

«Public + home»: Γιορτάζουν έναν χρόνο λειτουργίας με επετειακές προσφορές σε μία τεράστια ποικιλία προϊόντων

Προετοιμαζόμαστε για τη νέα σεζόν, πραγματοποιώντας εύκολες και ευέλικτες αγορές από τα μεγάλα καταστήματα «Public + home».

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Σεπτέμβρης είναι ένας μήνας ανασυγκρότησης, μία περίοδο προετοιμασίας για τη νέα σεζόν που ανοίγεται μπροστά μας. Αυτό σημαίνει πως μπαίνουμε στη διαδικασία να αναδιαμορφώσουμε τον προσωπικό μας χώρο, να εξοπλίσουμε την καθημερινότητα με τους tech «συμμάχους», τα gadget και τις οικιακές συσκευές που θα μας συντροφεύουν τους επόμενους μήνες. Το ερώτημα είναι, ωστόσο, πώς θα απολαύσουμε περισσότερο τις αγορές για τη νέα σεζόν ή για την επιστροφή των παιδιών στα θρανία, χωρίς να βρεθούμε εκτός budget;

Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα τη δίνουν τα Public, τα οποία από τις 19 Σεπτεμβρίου γιορτάζουν Πανελλαδικά έναν χρόνο από την έναρξη λειτουργίας των 16 μεγάλων καταστημάτων «Public + home», προσφέροντάς μας επετειακές προσφορές που δεν πρέπει να χάσουμε. Έπειτα από έναν χρόνο καινοτομίας, ευέλικτων υπηρεσιών και δυνατών εμπειριών στα καταστήματα «Public + home», τα Public θέλουν να μας πουν «ευχαριστώ» για την προτίμηση και την αμέριστη εμπιστοσύνη που τους δείχνουμε.

Ακριβώς για αυτό, μας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσουμε μία μεγάλη ποικιλία σε ετοιμοπαράδοτα προϊόντα τεχνολογίας, οικιακών συσκευών και ψυχαγωγίας, με διπλάσια επιστροφή ευρώ για τις επόμενες αγορές μας από τα Public, τεράστιες επετειακές προσφορές και «ΟΛΑ ΑΤΟΚΑ» χωρίς πιστωτική κάρτα.

Πώς τα «Public + home» έγιναν ο δημοφιλέστερος προορισμός για προϊόντα τεχνολογίας

Εδώ και έναν χρόνο τα μεγάλα καταστήματα «Public + home» έχουν καθιερωθεί στον «νούμερο ένα» προορισμό για όποιον αναζητά προϊόντα τεχνολογίας που θα καλύπτουν τις ανάγκες όλης της οικογένειας, κάτι το οποίο αποδείχθηκε και μέσα από πρόσφατη έρευνα της Kantar, η οποία αποκάλυψε πως το ποσοστό ικανοποίησης των καταναλωτών από τα συγκεκριμένα καταστήματα φτάνει στο 97%. Πού οφείλεται αυτό;

Αρχικά, στο γεγονός πως παρότι οι διάδρομοι των καταστημάτων διαθέτουν μία μεγάλη ποικιλία από χιλιάδες προϊόντα τεχνολογίας, οικιακές συσκευές και ψυχαγωγίας, συνεχίζουν να προσφέρουν μία άνετη και ξεκούραστη αγοραστική εμπειρία στους καταναλωτές. Προϊόντα τεχνολογίας, τηλεοράσεις, είδη τηλεφωνίας, μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές από επώνυμες μάρκες, προϊόντα ψυχαγωγίας και παιδικά παιχνίδια, είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που θα βρούμε στα ράφια των καταστημάτων.

Ωστόσο, πλέον έχουμε μερικούς ακόμη λόγους να προτιμήσουμε τα «Public + home» για τις αγορές μας και αυτοί είναι οι ασύγκριτες επετειακές προσφορές με διπλάσια επιστροφή ευρώ για κάποια επόμενη αγορά από τα Public, καθώς και οι ευέλικτοι τρόπο πληρωμής που μας επιτρέπουν να κάνουμε τις αγορές μας άτομα και χωρίς πιστωτική κάρτα.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως η επέκταση του δικτύου «Public + home» αποτελεί μέρος μίας στρατηγικής επένδυσης ύψους 10 εκατ. ευρώ, την οποία υλοποιούν τα Public και περιλαμβάνει την ολοκλήρωση δέκα μεγάλων καταστημάτων μέσα στην επόμενη τριετία. Με στόχο την πλήρη αναβάθμιση των υφιστάμενων καταστημάτων σε «Public + home», αλλά και τη δημιουργία νέων σημείων, τα Public συνεχίζουν να εξελίσσονται, προσφέροντας στους καταναλωτές την πληρέστερη γκάμα προϊόντων για τις ανάγκες τους.

Αν θέλουμε, λοιπόν, να πραγματοποιήσουμε άνετα και ευέλικτα τις αγορές μας σε προϊόντα τεχνολογίας, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να πραγματοποιήσουμε μία επίσκεψη στα καταστήματα Public και να γιορτάσουμε μαζί τους έναν χρόνο λειτουργίας «Public + home». Έτσι, θα ανακαλύψουμε μέσα από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων τους tech «συμμάχους» που καλύπτουν τις ανάγκες  της οικογένειας και να τους αποκτήσουμε άτοκα χωρίς πιστωτική κάρτα, εξασφαλίζοντας συγχρόνως διπλάσια επιστροφή ευρώ για κάποια μελλοντική αγορά μας.

Εδώ μπορείτε να βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα «Public + home».

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Περισσότερους από 220 στόχους της Χεζμπολάχ ισχυρίζονται ότι έπληξαν οι IDF το τελευταίο 24ωρο

Μεταξύ των στόχων που επλήγησαν ήταν υποδομές, εκτοξευτές ρουκετών που είχαν χρησιμοποιήσει σε πρόσφατες επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ και αποθήκες όπλων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024