Ο νέος Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, φαίνεται πως δεν χάνει ευκαιρία να καινοτομεί ή τουλάχιστον να μην …κολλάει στα αδιέξοδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του in, πήρε μια απόφαση που, αν μη τι άλλο, τραβάει την προσοχή. Σε μια αναπάντεχη πρόταση προς τον οδηγό του δημαρχιακού αυτοκινήτου, ο οποίος την αποδέχθηκε, ο οδηγός βρέθηκε πίσω από το τιμόνι… όχι του δημαρχιακού οχήματος, αλλά του ειδικού απορριμματοφόρου που μαζεύει τα βιοαπόβλητα των καφέ κάδων!

Και τώρα θα ρωτήσει κανείς: τι οδήγησε τον νεαρό Δήμαρχο σε αυτή την πρωτότυπη απόφαση; Οι πληροφορίες του in αναφέρουν πως ο Δήμος αντιμετώπιζε έλλειψη οδηγών για τα απορριμματοφόρα. Έτσι, αντί να μένουν τα βιοαπόβλητα στους κάδους να περιμένουν, ο Δήμαρχος αποφάσισε να «θυσιάσει» την άνεσή του στον κοινό αγώνα για μια καθαρότερη πόλη.

Τώρα, πόσο καιρό θα κρατήσει αυτή η «μετάθεση» και αν ο οδηγός αγάπησε τη νέα του θέση, μένει να φανεί. Πάντως, είτε είναι προσωρινή είτε όχι, ο Δήμαρχος και ο οδηγός του αποδεικνύουν πως η συνεργασία και η αφοσίωση στο κοινό καλό μπορεί να έρθει με πρωτότυπους τρόπους.