Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Νέα Αριστερά για διαγραφή Σαλμά: Σιγά μην τον άφηναν να επιβεβαιώνει το πάρτι στον Πολιτισμό

Νέα Αριστερά για διαγραφή Σαλμά: Σιγά μην τον άφηναν να επιβεβαιώνει το πάρτι στον Πολιτισμό

«Ο κ. Μητσοτάκης μοιράζεται με την εκλεκτή του υπουργό Πολιτισμού τη διαχείριση και τη ροή του δημόσιου χρήματος στον Πολιτισμό», υπογράμμισε η Νέα Αριστερά, σχολιάζοντας τη διαγραφή Σαλμά

Βολές στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη Λίνα Μενδώνη και την κυβέρνηση επί του συνόλου εξαπολύει η Νέα Αριστερά με αφορμή τη διαγραφή του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μάριου Σαλμά και τις καταγγελίες που πραγματοποίησε για τα κυλικεία στους αρχαιολογικούς χώρους.

Όπως επισημαίνει η Νέα Αριστερά, «ο κ. Μητσοτάκης μοιράζεται με την εκλεκτή του υπουργό Πολιτισμού τη διαχείριση και τη ροή του δημόσιου χρήματος στον Πολιτισμό».

Η κοινοβουλευτική ομάδα συνεχίζει λέγοντας πως «η διαγραφή Σαλμά από τη ΝΔ προφανώς έχει να κάνει με το ότι είχε δίκιο στα όσα κατήγγειλε σχετικά με  τους φωτογραφικούς διαγωνισμούς για τα κυλικεία στους αρχαιολογικούς χώρους».

«Σιγά μην άφηναν τώρα έναν βουλευτή τους να επιβεβαιώνει ότι το πάρτι στον Πολιτισμό αφορά τους ίδιους»

Κατά τη Νέα Αριστερά «το θέμα είχε αναδειχθεί στον τύπο και είχε τεθεί πολιτικά στην υπουργό. Η κ. Μενδώνη, με το γνωστό ύφος, είχε απαξιώσει την αντιπολίτευση όταν είχε συζητηθεί το θέμα στη Βουλή».

Τέλος, επισημαίνει πως «σιγά μην άφηναν τώρα έναν βουλευτή τους να επιβεβαιώνει ότι το πάρτι στον Πολιτισμό αφορά τους ίδιους τους φίλους του κ. Μητσοτάκη».

Σημειώνεται ότι ο Μάριος Σαλμάς ανέφερε σήμερα Τρίτη σε τηλεοπτική συνέντευξη πως «δεν μπορώ να δεχτώ μία εταιρεία να παίρνει στην ελάχιστη τιμή όλα τα κυλικεία των αρχαιολογικών χώρων, κι η κ. Μενδώνη να λέει «δεν με νοιάζει η τιμή», με νοιάζει να είναι καλά τα κυλικεία. Απέρριψε προσφορά με διπλάσια τιμή».

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Περισσότερους από 220 στόχους της Χεζμπολάχ ισχυρίζονται ότι έπληξαν οι IDF το τελευταίο 24ωρο

Μεταξύ των στόχων που επλήγησαν ήταν υποδομές, εκτοξευτές ρουκετών που είχαν χρησιμοποιήσει σε πρόσφατες επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ και αποθήκες όπλων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024