Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ισπανία: Καρέ καρέ η στιγμή που ψαράς δίνει μάχη με σφυροκέφαλο καρχαρία

Ισπανία: Καρέ καρέ η στιγμή που ψαράς δίνει μάχη με σφυροκέφαλο καρχαρία

Τα πλάνα δείχνουν τον καρχαρία να κάνει αρχικά κύκλους γύρω από το καγιάκ

Στιγμές τρόμου έζησε ένας ντόπιος ψαράς με καγιάκ στην Ισπανία, όταν είδε ένα καρχαρία να τον περιτριγυρίζει. Αυτό συνέβη την ώρα που ο ίδιος απολάμβανε μία μέρα στη θάλασσα στο τουριστικό θέρετρο Λα Πάλμα των Καναρίων Νήσων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun, ο καρχαρίας ταυτοποιήθηκε ως σφυροκέφαλος – ακριβώς ο ίδιος τύπος που οι ειδικοί πιστεύουν ότι σκότωσε μια τουρίστρια αφού της δάγκωσε το πόδι, ενώ έπλεε με βρετανικό σκάφος στα ανοικτά των Καναρίων Νήσων την περασμένη εβδομάδα.

Τι δείχνει το βίντεο

Τα πλάνα δείχνουν τον καρχαρία να κάνει αρχικά κύκλους γύρω από το καγιάκ, ενώ ο άνδρας πίσω από την κάμερα ακούγεται να αναπνέει βαριά – πιθανότατα από απόλυτο πανικό. Σύντομα παίρνει το κουπί του και το κουνάει προς το πλάσμα σε μια προσπάθεια να κάνει το θηρίο να γυρίσει πίσω.

Στη συνέχεια, σε μια πιο απελπισμένη έκκληση προς τον καρχαρία να τον αφήσει ήσυχο, ο καγιάκερ σπρώχνει και χτυπάει το θηρίο με το κουπί του, καθώς το πλάσμα πλησιάζει όλο και περισσότερο. Ο σφυροκέφαλος όντως γυρίζει πίσω – αλλά στη συνέχεια συνεχίζει να κάνει τον κύκλο του και να επιστρέφει.

Ο άνδρας αρχίζει να ανησυχεί ότι ο καρχαρίας προσπαθεί να ανατρέψει το καγιάκ του και να τον ρίξει στη θάλασσα. Στο βίντεο ακούγεται να προειδοποιεί τον καρχαρία: «B*****d, φύγε μακριά». Αλλά μετά από ένα ακόμη χτύπημα, το τρομακτικό πλάσμα ευτυχώς εξαφανίζεται.

Δείτε το βίντεο

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Περισσότερους από 220 στόχους της Χεζμπολάχ ισχυρίζονται ότι έπληξαν οι IDF το τελευταίο 24ωρο

Μεταξύ των στόχων που επλήγησαν ήταν υποδομές, εκτοξευτές ρουκετών που είχαν χρησιμοποιήσει σε πρόσφατες επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ και αποθήκες όπλων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024