Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μαρινέλλα: Υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν – Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Μαρινέλλα: Υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν – Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Η Μαρινέλλα λιποθύμησε στη σκηνή του Ηρωδείου και διακομίσθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, το ιατρικό ανακοινωθέν του οποίου κάνει λόγο για «σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο».

Η Μαρινέλλα λιποθύμησε στη σκηνή του Ηρωδείου και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, το ιατρικό ανακοινωθέν του οποίου κάνει λόγο για «σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία)».

Η εμβληματική ερμηνεύτρια αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε τη στιγμή που τραγουδούσε. Η συναυλία διεκόπη και η Μαρινέλλα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο, αφού προηγουμένως είχε δεχθεί τις πρώτες βοήθειες στο καμαρίνι της.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Η Μαρινέλλα κείτεται επί της σκηνής του αρχαίου ρωμαϊκού θέατρου «Ωδείο Ηρώδου του Αττικού», δευτερόλεπτα μετά από την κατάρρευσή της – Συνεργάτες της έχουν σπεύσει γύρω της προκειμένου να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες

Το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο Υγεία αναφέρει:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός Ηλίας Κ. Πολιτάκης».

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Μετά από την ξαφνική κατάρρευση της Μαρινέλλας, η εταιρεία που διοργάνωσε τη συναυλία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση. «Λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της Μαρινέλλας, η σημερινή συναυλία στο Ηρώδειο αναβάλλεται, καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις. Η εταιρία παραγωγής θα επανέλθει άμεσα με σχετική ανακοίνωση. Σας ευχαριστούμε πολύ».

«Οι γιατροί συστήνουν ότι πρέπει να κάνει περαιτέρω εξετάσεις, οπότε θα αναβληθεί η συγκεκριμένη βραδιά και θα επανέλθουμε με νέα ημερομηνία. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ», ανακοίνωσε η Μαίρη Αυγερινοπούλου στους παρευρισκόμενους εντός του Ηρωδείου, μετά από την κατάρρευση της 85χρονης καλλιτέχνιδας.

Εν συνεχεία, στο κοινό δόθηκαν οι απαραίτητες οδηγίες εκκένωσης του χώρου.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Περισσότερους από 220 στόχους της Χεζμπολάχ ισχυρίζονται ότι έπληξαν οι IDF το τελευταίο 24ωρο

Μεταξύ των στόχων που επλήγησαν ήταν υποδομές, εκτοξευτές ρουκετών που είχαν χρησιμοποιήσει σε πρόσφατες επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ και αποθήκες όπλων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024