Η Μαρινέλλα λιποθύμησε στη σκηνή του Ηρωδείου και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, το ιατρικό ανακοινωθέν του οποίου κάνει λόγο για «σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία)».

Η εμβληματική ερμηνεύτρια αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε τη στιγμή που τραγουδούσε. Η συναυλία διεκόπη και η Μαρινέλλα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο, αφού προηγουμένως είχε δεχθεί τις πρώτες βοήθειες στο καμαρίνι της.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Η Μαρινέλλα κείτεται επί της σκηνής του αρχαίου ρωμαϊκού θέατρου «Ωδείο Ηρώδου του Αττικού», δευτερόλεπτα μετά από την κατάρρευσή της – Συνεργάτες της έχουν σπεύσει γύρω της προκειμένου να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες

Το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο Υγεία αναφέρει:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός Ηλίας Κ. Πολιτάκης».

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Μετά από την ξαφνική κατάρρευση της Μαρινέλλας, η εταιρεία που διοργάνωσε τη συναυλία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση. «Λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της Μαρινέλλας, η σημερινή συναυλία στο Ηρώδειο αναβάλλεται, καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις. Η εταιρία παραγωγής θα επανέλθει άμεσα με σχετική ανακοίνωση. Σας ευχαριστούμε πολύ».

«Οι γιατροί συστήνουν ότι πρέπει να κάνει περαιτέρω εξετάσεις, οπότε θα αναβληθεί η συγκεκριμένη βραδιά και θα επανέλθουμε με νέα ημερομηνία. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ», ανακοίνωσε η Μαίρη Αυγερινοπούλου στους παρευρισκόμενους εντός του Ηρωδείου, μετά από την κατάρρευση της 85χρονης καλλιτέχνιδας.

Εν συνεχεία, στο κοινό δόθηκαν οι απαραίτητες οδηγίες εκκένωσης του χώρου.