Η θερμοπροστασία γνωστή και ως heat protection είναι απαραίτητη για την προστασία των μαλλιών όταν χρησιμοποιούμε εργαλεία θερμού styling. Οι ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες που λειτουργούν τα περισσότερα, όπως το πιστολάκι, η ισιωτική ή το σίδερο για μπούκλες, μπορεί να αφυδατώσουν την τρίχα, σπάζοντας τους δεσμούς της κερατίνης που διατηρούν την ελαστικότητα και την δύναμή της.

Τα θερμοπροσταυτικά προϊόντα χαρίζουν στα μαλλιά την απαραίτητη προστασία, αφήνοντάς τα λεία και λαμπερά ενώ τα περισσότερα από αυτά διαθέτουν υπέροχη μυρωδιά, που μπορεί να μείνει για ώρες. Για να διατηρήσεις τα μαλλιά σου υγιή, αποφεύγοντας θαμπάδα και σπασίματα, καλό είναι να εφαρμόζεις το θερμοπροστατευτικό προϊόν κάθε φορά πριν να χρησιμοποιήσεις ένα εργαλείο styling, ακόμα και εάν πρόκειται για το σεσουάρ μετά το λούσιμο.

Θα βρεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στα μαλλιά σου, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε είδη προστασίας μαλλιών ενώ θα το παραλάβεις εύκολα στην πόρτα σου, στην ώρα του χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεσαι αλλά και με δωρεάν μεταφορικά.

Πώς θα εφαρμόσεις σωστά την θερμοπροστασία

Εάν εφαρμόζεις το spray θερμοπροστασίας κατά μήκος των μαλλιών σου δίχως να τα διαχωρίζεις, τότε είναι πιθανό ότι τελικά δεν θα απλωθεί ομοιόμορφα, με αποτέλεσμα κάποιες περιοχές να μείνουν απροστάτευτες από την υπερβολική θερμότητα.

Ωστόσο, είναι καλύτερο να ψεκάζεις με το spray θερμοπροστασίας τούφες τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό τους τμήμα. Εάν χρησιμοποιείς serum ή κρέμα μπορείς να βάλεις λίγη ποσότητα στα χέρια σου και έπειτα να την εφαρμόσεις ομοιόμορφα σε κάθε τούφα.

Στην συνέχεια δοκίμασε να απλώσεις το υπόλοιπο προϊόν με τα δάχτυλά σου κατά μήκος της τρίχας ή χρησιμοποίησε μια χτένα για να είναι σίγουρη ότι θα απλωθεί παντού και ομοιόμορφα. Επιπλέον καλό θα ήταν να εφαρμόσεις έξτρα προϊόν στις άκρες που ταλαιπωρούνται και περισσότερο.