Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ψηλά & Αγνάντευε: Φέραμε τα πάνω κάτω στη Μαρίνα Ζέας και ανεβήκαμε ψηλά με «συμμάχους» τα Klinex Power Foam Sprays

Ψηλά & Αγνάντευε: Φέραμε τα πάνω κάτω στη Μαρίνα Ζέας και ανεβήκαμε ψηλά με «συμμάχους» τα Klinex Power Foam Sprays

Ζήσαμε ένα ανατρεπτικό, πρωτόγνωρο happening για τα ελληνικά δεδομένα που είχε άρωμα καθαριότητας και φρεσκάδας!

Τι κι αν είναι Σεπτέμβρης; Στο μυαλό μας είναι ακόμη καλοκαίρι, για αυτό τα απογεύματα μετά το γραφείο δίνουμε after work ραντεβού με την παρέα μας σε παραθαλάσσια σημεία της πόλης, τα οποία μας επιτρέπουν να δραπετεύουμε έστω και νοητά από το αστικό τοπίο, να νιώθουμε πως δίνουμε παράταση σε αυτή την περίοδο ξεγνοιασιάς. Επομένως, πώς θα μπορούσαμε να πούμε «όχι» σε μία πρόσκληση η οποία είχε ως σημείο συνάντησης τη Μαρίνα Ζέας στο αγαπημένο Πασαλιμάνι;

Φυσικά, δεν αρνηθήκαμε και πριν λίγες ημέρες, συγκεκριμένα στις 12 Σεπτεμβρίου, είχαμε τη χαρά και την τύχη να παρευρεθούμε στο πιο εντυπωσιακό και ανατρεπτικό event της χρονιάς, σε μία εκδήλωση πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα που είναι βέβαιο πως θα θυμόμαστε για πολύ καιρό ακόμη. Τι διαφορετικό είχε το συγκεκριμένο event; Ήταν το πρώτο από όσα event έχουμε πάει, το οποίο όντως πραγματοποίησε την υπόσχεση που έδινε στην πρόσκληση την οποία μας έστειλε: Έφερε τα πάνω κάτω κυριολεκτικά, αλλά μας ανέβασε πολύ, πολύ ψηλά με «σύμμαχο» τα νέα προϊόντα καθαρισμού Klinex Power Foam Sprays!

Ναι, ο αινιγματικός τίτλος «Ψηλά & Αγνάντευε» που είχε δοθεί στο event το οποίο διοργάνωσε η Klinex μάλλον δεν ήταν τόσο αινιγματικός και μεταφορικός όσο νομίζαμε αρχικά, αλλά απολύτως ξεκάθαρος -Klinex είναι, αφού. Το συνειδητοποιήσαμε φτάνοντας στο σημείο που είχε στηθεί η εκδήλωση και αντικρύσαμε τον γερανό με την… «ιπτάμενη» καμπίνα τουαλέτας η οποία θα μας οδηγούσε μέχρι τον ουρανό!

Πρωτότυπα challenges, νικητήριες φωτογραφίες και μία 360° θέα στο Πασαλιμάνι

Καθώς κατευθυνόμουν με το μετρό από τον Κεραμικό στον Πειραιά αναρωτιόμουν τι μπορεί να με περιμένει φτάνοντας στη Μαρίνα Ζέας. Και ειλικρινά, βλέποντας συγκεντρωμένους δημοσιογράφους, influencers και περαστικούς που έτυχε να βρίσκονται στο σημείο, να ανυπομονούν για την επιβίβασή τους στην «ιπτάμενη» καμπίνα τουαλέτας, έγινα και εγώ μία από αυτούς. Ωστόσο, αποφάσισα να μην ξεκινήσω από το highlight της εκδήλωσης, δηλαδή την αιωρούμενη καμπίνα τουαλέτας και να κρατήσω το καλό για το τέλος.

Κάπως έτσι, το πρώτο πράγμα που έκανα, ήταν να λάβο μέρος σε ένα πρωτότυπο challenge. Φόρεσα, λοιπόν, τα ειδικά γυαλιά που μας κάνουν να τα βλέπουμε όλα ανάποδα και… οπλίζοντας το πανίσχυρο και ασταμάτητο Klinex Power Foam Spray, το οποίο κυκλοφορεί σε δύο υπέροχα αρώματα, Arctic Fresh και Florar Fresh, προσπαθούσα να στοχεύσω και να ψεκάσω σωστά στα σημεία που έπρεπε. Έπειτα, γιόρτασα τη μικρή νίκη μου βγάζοντας μερικές αναμνηστικές φωτογραφίες στο ειδικά διαμορφωμένο photo booth και είχε έρθει πια η στιγμή για να επιβιβαστώ και εγώ στην ιπτάμενη τουαλέτα.

Ακούγοντας πως η αιωρούμενη καμπίνα φτάνει έως και 20 μέτρα, ομολογώ πως δίστασα για λίγο, όμως, όταν σκέφτηκα πόσο μαγική θα ήταν η θέα από εκεί ψηλά, αποφάσισα να ενδώσω στην playful διάθεσή μου, να κάνω το τολμηρό βήμα και να βρεθώ εντός της «ιπτάμενης» τουαλέτας. Το «ταξίδι» μας μέχρι τον ουρανό πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ασφάλεια και είχε μία πολύ chill μουσική υπόκρουση, ενώ συνεπιβάτες μας ήταν τα Klinex Power Foam Sprays, τα οποία λειτουργούν και ανάποδα, φτάνουν ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία, δεν περιέχουν ενεργό χλώριο και εξουδετερώνουν το 99% των βακτηρίων, προσφέροντας καθαρισμό και απολύμανση στις επιφάνειες του μπάνιου και της λεκάνης.

Πραγματικά, οι λέξεις δεν αρκούν για να περιγράψουν πόσο υπέροχη ήταν η 360° θέα που αντικρύσαμε, ανεβαίνοντας με την αιωρούμενη τουαλέτα καμπίνα. Αγναντεύοντας από ψηλά, το βλέμμα μου χάθηκε στον ανοιχτό ορίζοντα. Η θάλασσα φαινόταν να κυματίζει ελαφρά, ο ουρανός προετοιμαζόταν για τη δύση του ηλίου και είμαι σίγουρη πως όσοι είχαμε επιβιβαστεί κανένας δεν ήθελε με τίποτα να προσγειωθούμε και να επιτρέψουμε στην πραγματικότητα.

Φεύγοντας από την εκδήλωση με ανεβασμένη διάθεση και πολλές νέες φωτογραφίες στο smartphone μου, σκεφτόμουν πως για μία ακόμη φορά, η Klinex κατάφερε να κάνει τη διαφορά. Όχι μόνο με το ανατρεπτικό happening που έφερε τα πάνω κάτω στην Πέμπτη μας, αλλά κυρίως χάρη στα νέα προϊόντα καθαρισμού Klinex Power Foam Sprays που λειτουργούν ανάποδα, φέρνουν τα πάνω κάτω στον καθαρισμό και την απολύμανση του μπάνιου, εξασφαλίζοντάς μας πρόσβαση ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα μέρη, όπως είναι μια «ιπτάμενη» καμπίνα τουαλέτας η οποία αιωρείται σε 20 μέτρα ύψος!

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Περισσότερους από 220 στόχους της Χεζμπολάχ ισχυρίζονται ότι έπληξαν οι IDF το τελευταίο 24ωρο

Μεταξύ των στόχων που επλήγησαν ήταν υποδομές, εκτοξευτές ρουκετών που είχαν χρησιμοποιήσει σε πρόσφατες επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ και αποθήκες όπλων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024