Ημερίδα με θέμα: «Η βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη κρίσιμος παράγοντας για το μέλλον του πειραϊκού εμπορίου» διοργανώνεται από τον Δήμο Πειραιά και τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιώς, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (Κεντρική Σκηνή) και ώρες 16:00-18:00.

Εκπρόσωποι της κυβέρνησης, της ακαδημαϊκής κοινότητας, τοπικών φορέων, του ελληνικού εμπορίου, στελέχη ξενοδοχειακών ομίλων, κατασκευαστικών-επενδυτικών εταιρειών και άλλοι σημαντικοί παράγοντες του κλάδου συναντώνται για να συζητήσουν τις δυνατότητες βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης στην πειραϊκή επιχειρηματικότητα.

Οι αναπτυξιακές δυνατότητες και προοπτικές του Πειραιά

«Η ημερίδα, αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων και ιδεών σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τις αναπτυξιακές δυνατότητες και προοπτικές του Πειραιά, για να δημιουργήσουμε έναν βιώσιμο και ανταγωνιστικό τουριστικό προορισμό, που θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας» αναφέρει ο δήμος Πειραιά σε σχετική του ανακοίνωση.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις.

Την ημερίδα θα συντονίσει ο κ. Ν. Φιλιππίδης Δημοσιογράφος, Οικονομικός Αναλυτής Mega Channel, Αρθρογράφος της εφημερίδας «TA NEA»  και  του «Οικονομικού Ταχυδρόμου».