Έτοιμος για το σπουδαίο παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ είναι ο ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ανακοινώνει τις επιλογές του για την εντεκάδα του Δικεφάλου.

Ο Κοτάρσκι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Ότο, Κόλεϊ, Κεντζιόρα και Μπάμπα τετράδα στην άμυνα ενώ στον άξονα θα είναι ο Οζντοέφ και δίπλα του ο Καμαρά. Ο Τσάλοφ θα είναι στην επίθεση και από πίσω του τριάδα οι Ζίβκοβιτς, Κωνστεντέλιας και Τάισον.

Στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ: Μοναστιρλής, Μπαλωμένος, Μιχαηλίδης, Μπακαγιόκο, Σβαμπ, Σάστρε, Θυμιάνης, Τισουντάλι, Σορετίρε, Ντεσπόντοφ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση για την 11άδα του ΠΑΟΚ:

Με Όσιμεν η Γαλατάσαραϊ

Γνωστή έγινε πριν από λίγο η ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί η τουρκική ομάδα, στη «μάχη» κόντρα στο σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Κάτω από τα δοκάρια για τη Γαλατά θα αγωνιστεί ο Γκιουβέντς, με τετράδα στην άμυνα, από αριστερά προς τα δεξιά, τους Γιάκομπς, Μπαρντακτσί, Σάντσες και Αϊχάν. Η τριάδα του κέντρου αποτελείται από τους Σάρα, Τορέιρα και Μέρτενς, με τον τελευταίο να έχει τον ρόλο του προωθημένου, ενώ στα άκρα θα αγωνιστούν οι Ακγκιούν και Γιλμάζ. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Όσιμεν.