Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Αρβανιτάκη: Το συγκινητικό μήνυμά της στην Μαρινέλλα

Αρβανιτάκη: Το συγκινητικό μήνυμά της στην Μαρινέλλα

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στέλνει το δικό της μήνυμα συμπαράστασης στη θρυλική τραγουδίστρια.

Η Μαρινέλλα συντάραξε το πανελλήνιο μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη κατά τη διάρκεια της μεγάλης συναυλίας της την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Φίλοι καλλιτέχνες της θρυλικής τραγουδίστριας βρίσκονται στο πλευρό της και στέλνουν τις ένθερμες ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση. Μία από αυτούς είναι και η Ελευθερία Αρβανιτάκη όπου δημοσίευσε ένα μήνυμα στα social media για τη Μαρινέλλα, μετά την περιπέτεια που αντιμετωπίζει με την υγεία της.

Συγκεκριμένα, η συνάδελφός της, Ελευθερία Αρβανιτάκη, θέλησε να στείλει κι εκείνη ένα μήνυμα στήριξης, δημοσιεύοντας ένα story στο Instagram. Εκεί η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία της Μαρινέλλας και πάνω σε αυτή έγραψε: «Μαρινέλλα μας, η σκέψη όλων μας μαζί σου».

Αρβανιτάκη

Οι ευχές της Ελευθερίας Αρβανιτάκη

Ευχές για γρήγορη ανάρρωση

Ευχές στην αγαπημένη τραγουδίστρια έστειλε πληθώρα καλλιτεχνών μεταξύ των οποίων βρίσκονται ο Πασχάλης Τερζής, ο Γιάννης Ζουγανέλης, Πάνος Μουζουράκης, Χρήστος Μενιδιάτης, η Εύη Δρούτσα, η Σοφία Βόσσου και η Στέλλα Κονιτοπούλου.

To νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Κλινικά σταθερή αλλά κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της Μαρινέλλας σύμφωνα με το νέο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε από τους θεράποντες ιατρούς της. Η μεγάλη ερμηνεύτρια Μαρινέλλα κατέρρευσε χθες το βράδυ στη σκηνή του Ηρωδείου, ενώ ήταν σε εξέλιξη η συναυλία της, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε εγκεφαλική αιμορραγία

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας. Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη. Οι θεράποντες ιατροί Ηλίας Κ. Πολιτάκης, Ηλίας Ανδριανάκης», αναφέρεται στην τελευταία ενημέρωση.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Νέα πυραυλική επίθεση των Χούθι κατά του Τελ Αβίβ

Ο πύραυλος που εκτόξευσαν οι αντάρτες Χούθι κατά του Τελ Αβίβ «αναχαιτίστηκε μ’ επιτυχία από το σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας Arrow», σύμφωνα με τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024