Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Τάκης Ζαχαράτος: Στο πλευρό της αγαπημένης του φίλης Μαρινέλλας στο νοσοκομείο

Τάκης Ζαχαράτος: Στο πλευρό της αγαπημένης του φίλης Μαρινέλλας στο νοσοκομείο

Πάγωσε το κοινό του Ηρώδειο μετά τη λιποθυμία της αγαπημένης τραγουδίστριας πάνω στη σκηνή.

Ανησυχία επικρατεί για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, η οποία κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου κατά τη διάρκεια της συναυλίας της, η οποία πραγματοποιούνταν την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου.

Από την πρώτη στιγμή η τραγουδίστρια υποβλήθηκε σε εξονυχιστικές εξετάσεις με τους γιατρούς να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της υγείας της.

Η τραγουδίστρια νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοκοκομείο ΥΓΕΙΑ

Σύμφωνα με ιατρικό ανακοινωθέν που εξεδόθη κατά τη διάρκεια της νύχτας, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ.

Οπως τονίζεται σε αυτό:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός

Ηλίας Κ. Πολιτάκης».

Ποιοι βρίσκονται στο πλεύρό της Μαρινέλλας στο νοσοκομείο

Στο πλευρό της τραγουδίστριας από την πρώτη στιγμή βρίσκεται η κόρη της Τζωρτζίνα, αλλά και στενοί της φίλοι ανάμεσα τους και ο Τάκης Ζαχαράτος με τον οποίο η Μαρινέλλα διατηρούσε φιλικές σχέσεις. Επίσης από την πρώτη στιγμή στο νοσοκομείο βρέθηκε και ο χορογράφος Δήμήτρης Παπάζογλου.

«Εμένα είναι η μέντοράς μου, η γυναίκα που της οφείλω σχεδόν όλη μου την καριέρα. Είμαι πάρα πολύ τυχερός που την έχω στη ζωή μου, την καμαρώνω και την θαυμάζω. Είναι ένας θησαυρός για τους ανθρώπους που έχουμε την τιμή να είμαστε κοντά της. Ένα δώρο από τον Θεό», επισήμανε o Τάκης Ζαχαράτος πριν την έναρξη της συναυλίας στο Ηρώδειο.

Η Μαρινέλλα λιποθύμησε επί σκηνής στο Ηρώδειο γύρω στις 21.30 το βράδυ της Τετάρτης (25/09/2024) και ενώ τραγουδούσε το τρίτο τραγούδι της συναυλίας, το «Εγώ και Εσύ», το οποίο είχε πρωτοερμηνεύσει μαζί με τον αείμνηστο Τόλη Βοσκόπουλο.

Η ματαίωση της συναυλίας

Η εταιρία παραγωγής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Only in

«Νομιμότητα παντού» το νέο δόγμα του Μαξίμου

Από τις 1.000 κάμερες στους δρόμους και το «κυνήγι» της υπερσυνταγογράφησης έως την εφαρμογή Μystreet, το Μαξίμου θέτει σε εφαρμογή ένα νέο πλάνο για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024