Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος έπειτα από την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε όταν διαγνώστηκε με οξεία παγκρεατίτιδα την προηγούμενη εβδομάδα και νοσηλεύτηκε για κάποιες ημέρες, επέστρεψε σήμερα στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Η ζεστή υποδοχή της Ανθής Βούλγαρη και τι του ζήτησε

Η Ανθή Βούλγαρη υποδέχθηκε τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο στην «Κοινωνία ώρα MEGA» ένθερμα λέγοντας του τα εξής:

«Αλλιώς ήθελα να σε υποδεχθώ σήμερα αλλά βλέπεις, μας προλαβαίνουν οι εξελίξεις. Είσαι καλά; Καλώς όρισες! Μας έλειψες πολύ να το ξέρεις αυτό. Έκατσες 10 μέρες, ξεκουράστηκες; Δεν θα ξαναλείψεις, σου το λέω», του είπε στην έναρξη της εκπομπής η παρουσιάστρια.

Τι είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος για την περιπέτεια με την υγεία του

«Περίμενα έναν Αργυρό, έναν Πέτρο. Αισθάνομαι μια χαρά», απάντησε με χιούμορ ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και πρόσθεσε: «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτό εδώ το βουνό! Ό,τι και να γίνει το βουνό ψηλώνει».

«Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα εκεί στο Ερρίκος Ντυνάν. Δεν ήταν τίποτα, μια ξαφνική κρίση ήταν όμως σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να τηρούνται κάποια πρωτόκολλα», εξήγησε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος για την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε τις προηγούμενες ημέρες και τον οδήγησαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, όπως είχε δηλώσει πριν λίγες ημέρες οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στο στομάχι.