Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
«Δεν υπάρχουν άντρες ή εγώ είμαι περίεργη;»: Η Εύη Βατίδου αναρωτιέται γιατί δεν έχει σχέση

«Δεν υπάρχουν άντρες ή εγώ είμαι περίεργη;»: Η Εύη Βατίδου αναρωτιέται γιατί δεν έχει σχέση

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια Εύη Βατίδου, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, αποκάλυψε ότι δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στη ζωή της αυτή την περίοδο.

Ήταν πριν από λίγο καιρό όταν η Εύη Βατίδου, μιλώντας για τον ιδανικό άντρα, είχε τονίσει ότι «ο ιδανικός μελλοντικός σύντροφος πρέπει να μη μιλάει». Περίπου δέκα μήνες έχουν περάσει και το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια ακόμα δεν τον έχει βρει.

Οι τηλεοπτικές κάμερες την πέτυχαν στη χθεσινοβραδινή της έξοδο και θέλησαν να μάθουν για την προσωπική της ζωή – από το αν βγαίνει με κάποιον μέχρι πώς βιοπορίζεται.

«Δεν υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο στη ζωή μου. Δεν έχω κάποια σχέση. Φαίνεται ότι δεν είμαι για σχέση εγώ. Ο Θεός με έχει ορίσει να είμαι μόνη μου. Δεν υπάρχουν άντρες; Εγώ είμαι περίεργη; Ίσως δεν μπορώ να συμβιβαστώ, δεν βρίσκω αυτό που θέλω» είπε αρχικά η Εύη Βατίδου και συνέχισε: «Επειδή μεγαλώνουμε κιόλας, οι περισσότεροι άντρες είναι παντρεμένοι οπότε δυσκολεύουν τα πράγματα. Χάθηκε η ζωή μου κατά κάποιον τρόπο, τα νιάτα μου φύγανε με όλες αυτές τις ιστορίες. Οπότε με πήρε λίγο η μπάλα».

Μάλιστα, όπως τόνισε, στα σχέδιά της ήταν να κάνει και άλλα παιδιά. «Ήθελα να κάνω κι άλλα παιδιά κι άλλη οικογένεια. Αισθάνομαι ότι είμαι μικρή αλλά μεγάλη. Δεν θέλω να λέω δημόσια την ηλικία μου. Αν δεις τα παιδιά μου θα καταλάβει ότι η ηλικία μου είναι… μεσήλιξ!»

Όσο για το πως βιοπορίζεται, η Εύη Βατίδου ήταν λιτή και ξεκάθαρη στην απάντησή της. «Δεν θέλω να πω πώς βιοπορίζομαι. Όσα λιγότερα ξέρει ο κόσμος τόσο καλύτερα για μένα».

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Νέα πυραυλική επίθεση των Χούθι κατά του Τελ Αβίβ

Ο πύραυλος που εκτόξευσαν οι αντάρτες Χούθι κατά του Τελ Αβίβ «αναχαιτίστηκε μ’ επιτυχία από το σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας Arrow», σύμφωνα με τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024