Μια γυναίκα από το Ντουμπάι, που συχνά επιδεικνύει τον υπερβολικό τρόπο ζωής της στο Διαδίκτυο, μοιράστηκε ένα νέο βίντεο στο Instagram, υποστηρίζοντας ότι ο ζάμπλουτος σύζυγός της αγόρασε ένα νησί για να φορέσει μπικίνι χωρίς να την βλέπει κάποιος.

Η Soudi Al Nadak, 26 ετών, μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram του ιδιωτικού αφανούς νησιού με τη λεζάντα, «POV: Ήθελες να φορέσεις μπικίνι, οπότε ο εκατομμυριούχος σύζυγός σου σου αγόρασε ένα νησί».

Το βίντεο δείχνει το ζευγάρι να πετά με αεροσκάφος σε ένα τροπικό νησί, το οποίο φαίνεται να έχει ένα ιδιωτικό καταφύγιο χτισμένο σε μια πρόσοψη από βράχο και πανύψηλους φοίνικες με θέα σε μια λιμνοθάλασσα.

«Αυτή ήταν η καλύτερη επένδυσή του μέχρι στιγμής», έγραψε η 26χρονος μοιράζοντας το βίντεο, το οποίο έχει γίνει viral στα social media, συγκεντρώνοντας πάνω από 2,5 εκατομμύρια προβολές.

Δείτε το βίντεο:

View this post on Instagram

A post shared by Soudi✨ (@soudiofarabia)

Αντιδράσεις και σχόλια

Το βίντεο έχει δεχτεί κριτική από πολλούς χρήστες, οι οποίοι το χαρακτήρισαν ως μια σπάταλη επίδειξη πλούτου και έναν τρόπο να προβάλει τον πολυτελή τρόπο ζωής της.

«Απλώς πήγαινε σε μια παραλία ή μια πισίνα;» έγραψε ένας χρήστης. «Αυτό είναι ωραίο, αλλά πρέπει να δωρίσετε χρήματα και σε φτωχούς ανθρώπους», σχολίασε ένας άλλος.

«Με μια τέτοια γυναίκα δεν πρόκειται να μείνει δισεκατομμυριούχος για πολύ», έγραψε σαρκαστικά ένας χρήστης. «Καλύτερα εξοικονομήστε χρήματα, επενδύστε τα», πρότεινε ένας άλλος.