Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Athens Coffee Festival και Burger Fest: Τα δύο events που δεν πρέπει να χάσεις

Athens Coffee Festival και Burger Fest: Τα δύο events που δεν πρέπει να χάσεις

Εάν είστε λάτρεις του καφέ και των burgers τότε δεν πρέπει να χάσετε το Athens Coffee Festival και το Burger Fest.

Ας το παραδεχθούμε. Η καλή μέρα ξεκινά με το αγαπημένο μας φλιτζάνι καφέ και τελειώνει με ένα ζουμερό και λαχταριστό μπέργκερ. Τώρα μπορείτε να τα απολαύσετε και τα δύο, να εξερευνήσετε νέα είδη και εναλλακτικούς συνδυασμούς γεύσεων σε δύο μοναδικά event, το Athens Coffee Festival αλλά και το Burger Fest.

Μπορείτε να βρείτε τα εισιτήριά σας για τις αγαπημένες σας εκδηλώσεις, εύκολα και γρήγορα στο SHOPFLIX TICKETS επιλέγοντας το είδος ή την κατηγορία της εκδήλωσης που σας ενδιαφέρει, την τοποθεσία αλλά και την ημερομηνία.

ATHENS COFFEE FESTIVAL

Για τους λάτρεις του καφέ

Το ATHENS COFFEE FESTIVAL, η μεγαλύτερη γιορτή του Καφέ στην Ελλάδα, θα υποδεχτεί 28-30 Σεπτεμβρίου, σε ένα από τα πιο iconic μέρη της πόλης, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, όλους όσους αγαπάνε τον καλό καφέ.

Θα δοκιμάσουμε εξαιρετικά brews, espresso ανώτερης ποιότητας, καφέδες που ξεχωρίζουν για τα εκπληκτικά γευστικά και αρωµατικά τους χαρακτηριστικά από από την Γουατεμάλα, την Κόστα Ρίκα, τον Παναμά, τη Τζαμάικα, την Κολομβία, την Βραζιλία, το Εκουαδόρ, το Περού, την Αιθιοπία, την Ινδονησία, το Βιετνάμ και πολλές ακόμα χώρες με παράδοση στην παραγωγή του καφέ.

Θα μάθουμε τα μυστικά του καβουρδίσματος από τους experts του roasting και θα συναντήσουμε βραβευμένους barista που θα μας σερβίρουν καφέδες κάθε είδους: latte, cappuccino, freddo, cold brew, φίλτρου, ελληνικό, coffee cocktails. Ένα φεστιβαλικό τριήμερο που θα μυρίσει καφέ και θα σας μείνει αξέχαστο!

Κλείστε τα εισιτήριά σας εδώ.

Burger Fest 24 x efood | VOL 10

Για τους λάτρεις του μπέργκερ

Το Burger Fest x efood συνεχίζει στο Αμαξοστάσιο στο Γκάζι στις 27-29 Σεπτεμβρίου και τώρα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα μοναδικό γευστικό τριήμερο, στο απόλυτο γαστρονομικό event της χρονιάς.

Φέτος, ο πιο γευστικός θεσμός της πόλης, το πρώτο και μεγαλύτερο food festival στην Ελλάδα αφιερωμένο στο burger, επιστρέφει για 10η φορά, 10 φορές πιο νόστιμο, και σας προσκαλεί στην απόλυτη γιορτή γεύσεων.

Ετοιμαστείτε για ζουμερά burgers, από τα καλύτερα burger houses, cocktails και γλυκές λιχουδιές που θα σας μείνουν αξέχαστα! Ζήστε μοναδικές στιγμές με συναρπαστικές δράσεις αλλά και ζωντανές συναυλίες που δεν πρέπει να χάσετε.

Κλείστε τα εισιτήριά σας εδώ.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Νέα πυραυλική επίθεση των Χούθι κατά του Τελ Αβίβ

Ο πύραυλος που εκτόξευσαν οι αντάρτες Χούθι κατά του Τελ Αβίβ «αναχαιτίστηκε μ’ επιτυχία από το σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας Arrow», σύμφωνα με τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024