Εάν η πρώτη βόλτα με το μωρό σας προκαλεί άγχος και ανησυχία, τότε δεν είστε οι μόνοι. Αν και στην αρχή οι πρώτες έξοδοι μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολες, στην συνέχεια η διαδικασία θα απλοποιηθεί και θα καταφέρετε να τις απολαμβάνετε στο έπακρο τόσο το μωρό σας όσο και εσείς.

Για να απαλλαγείτε από την περιττή ανησυχία, φτιάξαμε ένα σύντομο και απλό οδηγό με όλα όσα θα χρειαστείτε για να γίνουν όλα πιο εύκολα. Θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε παιδικά και βρεφικά ενώ θα τα παραλάβετε όλα στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεστε.

Τι θα χρειαστείτε για την πρώτη βόλτα με το μωρό

Η ασφαλής μεταφορά του μωρού αποτελεί το πρωταρχικό μέλημα κάθε γονιού.

Παιδικό καθισματάκι αυτοκινήτου

Ειδικά για τις μετακινήσεις σας με το αυτοκίνητο, είτε σε μεγάλες αποστάσεις είτε σε πιο κοντινές, το παιδικό καθισματάκι αυτοκινήτου είναι απαραίτητο. Δικά μας αγαπημένα, περιλαμβάνουν:

Κάθισμα Αυτοκινήτου Cangaroo Hybrid

Το κάθισμα αυτοκινήτου Cangaroo Hybrid είναι κατάλληλο για χρήση από 0 έως 36 κιλά. Έρχεται εξοπλισμένο με ζώνη ασφαλείας 5 σημείων αλλά και με ρυθμιζόμενο προσκέφαλο για μέγιστη αφάλεια και άνεση αλλά και με διπλή πλάγια προστασία και άνετο αφαιρούμενο μαξιλάρι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ανατομικό κάθισμα αυτοκινήτου περιστρέφοντας την πλάτη του καθίσματος.

Καθισματάκι Αυτοκινήτου Britax Romer Kidfix III

Το Νέο KIDFIX III S,το πιο Πλήρες κάθισμα της Britax είναι κατάλληλο για παιδιά από 3,5 έως 12 ετών. Κατασκευασμένο στη Γερμανία, αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην σειρά KIDFIX και είναι κατάλληλο για παιδιά με βάρος από 15 έως 36 κιλά. Σας δίνει την σιγουριά ότι έχετε δώσει στα παιδιά σας την ασφαλέστερη λύση και ότι έχετε προετοιμαστεί για οποιαδήποτε βόλτα ή ταξίδι με το αυτοκίνητο. Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει στα παιδιά ένα νέο επίπεδο άνεσης ενώ ταξιδεύουν. Είναι το ιδανικό κάθισμα για μακρινά ταξίδια.

Παιδικό Κάθισμα Αυτοκινήτου Dovadi

Το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου 4 safety είναι το πρώτο κάθισμα αυτοκινήτου στην κατηγορία 036 κιλά isofix που περιστρέφεται 360° γύρω από τον άξονά του και έχει ρυθμιζόμενη προέκταση τόσο σε ύψος όσο και πλάτος, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα καθίσματα αυτοκινήτου που προεκτείνονται μόνο στο ύψος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το κάθισμα να “μεγαλώνει” μαζί με το παιδί και να ρυθμίζεται σύμφωνα με την ανάπτυξη του παιδιού τόσο στο ύψος όσο και στο πλάτος.

Παιδικό καρότσι

Για τις πιο κοντινές μετακινήσεις αλλά και για τις βόλτες σας σε διάφορους προορισμούς, το παιδικό καρότσι είναι απαραίτητο. Μερικές από τις επιλογές που θα σας εντυπωσιάσουν, περιλαμβάνουν:

Καρότσι Μωρού Lorelli Lora

Πορτ-μπεμπέ μετατρεπόμενο σε κάθισμα, αναστρέψιμο και με ζώνη ασφαλείας 5 σημείων. Είναι πτυσσόμενο σε μικρό μέγεθος ενώ διαθέτει και ρυθμιζόμενη λαβή καθ’ύψους. Επιπλέον έρχεται εξοπλισμένο με στρωματάκι διπλής όψεως, κουνουπιέρα, ελάστικα από καουτσούκ, ποδόσακο, πτυσσόμενο κάλυμμα, τσάντα-αλλαξιέρα, πλαίσιο αλουμινίου, μεγάλο καλάθι αγορών, αμορτισέρ και περιστρεφόμενους μπροστινούς τροχούς.

Καρότσι Μπαστούνι Kikka Boo Beetle

Ένα καρότσι μπαστούνι της Kikkabboo ιδανικό για τη βόλτα, καθώς είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ και ανθεκτικό σκελετό με βάρος μόλις 6 κιλά και είναι κατάλληλο για έως και 22 κιλά. Διαθέτει ελαφρύ χαλύβδινο πλαίσιο, γρήγορη και εύκολη αναδιπλούμενη ομπρέλα και μαλακές εργονομικές λαβές. Το σύστημα ζώνης SoftTouch, 5 σημείων με καπιτονέ μαξιλαράκια ώμων και κάτω καλύμματα πόρπης χαρίζει έξτρα ασφάλεια στις μετακινήσεις σας.

Καρότσι Μωρού Beboulino Sordi Black

Καρότσι με σκελετό αλουμινίου, κατάλληλο από νεογέννητο έως και 20Kg. Ελαφρύ και ανθεκτικό, με ρυθμιζόμενη τέντα σε 3 θέσεις. Διαθέτει ρυθμιζόμενη πλάτη με ιμάντα, παράθυρο εξαερισμού και παρακολούθησης και καλάθι αγορών. Έρχεται εξοπλισμένο με σύστημα φρένων στους πίσω τροχούς, ενιαία χειρολαβή, περιστρεφόμενες μπροστινές ρόδες με δυνατότητα κλειδώματος για ευθεία πορεία και ώνη ασφαλείας 5 σημείων με επωμίδες.

Τι άλλο θα χρειαστείτε

Μερικά ακόμα πράγματα που καλό είναι να έχετε κατά νου, περιλαμβάνουν:

*Ετοιμάστε την τσάντα του μωρού και βάλτε μέσα μερικές έξτρα αλλαξιές και το φαγητοδοχείο με τα απαραίτητα γεύματα ή σνακ για όλη την οικογένεια.

*Πάρτε μαζί σας αρκετές πάνες και μωρομάντηλα για την αλλαγή του μωρού. Μην ξεχάσετε το αντισηπτικό ή τα υγρά μαντηλάκια για εσάς.

*Έχετε μαζί σας μερικά πανάκια ρεψίματος, που θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα μετά το τάισμα.

*Στην τσάντα σας μπορείτε να βάλετε και μια έξτρα μπλούζα για εσάς για να μπορείτε να αλλάξετε σε περίπτωση ατυχήματος.

*Ντύστε το μωρό κατάλληλα με τις καιρικές συνθήκες. Μια καλή επιλογή είναι οι πολλές στρώσεις ώστε να είναι πάντα άνετο ανεξάρτητα από τις μεταβολές της θερμοκρασίας.