Αυτήν την Παρασκευή 27/09 από τις 9:00 μέχρι τις 21:00, το κατάστημα της Protergia στην Κηφισιά, Λεωφόρο Κηφισίας 242 & Παναγίτσας 2 διοργανώνει ένα ξεχωριστό event. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό Live Radio Show σε συνεργασία με τον KISS FM 92.9, από τις 12:00 έως τις 15:00 και από τις 18:00 έως τις 21:00, και να πάρουν μέρος σε ΜΕΓΑΛΟ διαγωνισμό με δώρα τεχνολογίας.

Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του event, το εξειδικευμένο προσωπικό της Protergia θα είναι εκεί για να ενημερώσει τους επισκέπτες για τις ενεργειακές λύσεις που προσφέρει, ενώ μέσω ενός διαδραστικού «τροχού της Protergia» θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό για Iphone 15, Macbook και Garmin smartwatches!

Η Protergia, προσφέρει μια ολιστική και εξατομικευμένη εμπειρία εξυπηρέτησης, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς, με προϊόντα και υπηρεσίες που προάγουν τη βιωσιμότητα και τον έλεγχο της ενεργειακής κατανάλωσης. Το ανανεωμένο κατάστημα της Protergia στην Κηφισιά είναι έτοιμο να παρέχει μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης, φέρνοντας τους καταναλωτές πιο κοντά στον κόσμο της ενέργειας.

Μπες και εσύ στον κόσμο της ενέργειας, ξεκινώντας από το ανανεωμένο κατάστημα της Protergia στην Κηφισιά.