Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Γερουλάνος για κόντρα Δούκα – Ανδρουλάκη: Απαιτείται σοβαρότητα και αίσθημα ενότητας από όλους

Γερουλάνος για κόντρα Δούκα – Ανδρουλάκη: Απαιτείται σοβαρότητα και αίσθημα ενότητας από όλους

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Παύλος Γερουλάνος τόνισε πως «ουδείς δικαιούται να υπονομεύσει αυτό που καταφέραμε. Τεχνητές εντάσεις που δεν αφορούν κανέναν ουδόλως βοηθούν»

Δήλωση για την καταγγελία του Χάρη Δούκα κατά στενών συνεργατών του Νίκου Ανδρουλάκη και τη μετέπειτα απάντηση του επιτελείου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής πραγματοποίησε ο υποψήφιος πρόεδρος και βουλευτής Α’ Αθηνών Παύλος Γερουλάνος.

Όπως τόνισε ο Παύλος Γερουλάνος, «το ΠΑΣΟΚ βγήκε ενισχυμένο από το debate επειδή αποδείξαμε ότι μπορούμε να συνομιλούμε, παρά τις διαφωνίες μας, με συντεταγμένο και πολιτισμένο τρόπο».

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ συνέχισε λέγοντας πως «ουδείς δικαιούται να υπονομεύσει αυτό που καταφέραμε. Τεχνητές εντάσεις που δεν αφορούν κανέναν ουδόλως βοηθούν».

Καταληκτικά τόνισε πως «απαιτείται σοβαρότητα και αίσθημα ενότητας από όλους. Στην πράξη. Όχι στα λόγια. Και να σκεφτόμαστε όλες και όλοι ότι τη Δευτέρα, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της κάλπης την Κυριακή, στο ίδιο κόμμα θα είμαστε. Το οφείλουμε στην Παράταξη, το οφείλουμε στην Πατρίδα».

Η καταγγελία Δούκα

Νωρίτερα ο Χάρης Δούκας ανέφερε σε καταγγελία του πως «το ποτήρι ξεχείλισε. Εδώ και πάρα πολύ καιρό στενοί συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη μου επιτίθενται με τη ρητορική της δεξιάς και της ακροδεξιάς».

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ πρόσθεσε πως «καταλαβαίνω ότι ενόχλησα, ειδικά μετά το debate, γιατί απάντησα σε όλες τις επιθέσεις που δέχθηκα και κατέθεσα συγκεκριμένες προγραμματικές προτάσεις».

Κατά τον ίδιο «η επίθεσή τους έκτοτε μετατράπηκε σε μία ακραία εργολαβία δολοφονίας χαρακτήρα. Έφτασαν στο σημείο να αναπαράγουν αυτούσια τη λάσπη που τροφοδοτεί το Μαξίμου σε βάρος μου».

Ο Χάρης Δούκας επισημαίνει πως «το δηλητήριο πρέπει να σταματήσει, εδώ και τώρα, γιατί υπονομεύει την αναγκαία ενότητα του ΠΑΣΟΚ», ενώ αναφέρει πως «ο Νίκος Ανδρουλάκης οφείλει να πάρει θέση, αλλιώς θα είναι συνυπεύθυνος».

Τέλος, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ επισημαίνει πως «όσο με αφορά εγώ θα συνεχίσω τον αγώνα μου μαζί με τους προοδευτικούς και δημοκράτες πολίτες για την προοπτική νίκης του ΠΑΣΟΚ και της δημοκρατικής παράταξης, χωρίς να καταφεύγω σε παρόμοιες τακτικές, όπως έπραξα μέχρι σήμερα».

Η απάντηση του επιτελείου Ανδρουλάκη

Ωστόσο, άμεση ήταν η απάντηση στην καταγγελία του του Νίκου Ανδρουλάκη μέσω του επιτελείου του.

Όπως επισήμανε το επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη, «κανένας στενός συνεργάτης του κ. Ανδρουλάκη δεν έχει καταφερθεί με ανάρμοστο τρόπο εναντίον κανενός υποψηφίου».

Το επιτελείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ τόνισε επίσης πως «καλό θα είναι να περιφρουρήσουμε όλοι μας ανεξαιρέτως μια διαδικασία, που οι πάντες αναγνωρίζουν ότι εξελίσσεται σε κλίμα πολιτικού πολιτισμού». Καταληκτικά τονίζουν πως «ας μην ψάχνουν κάποιοι σωσίβιο σε μια τεχνητή πόλωση».

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Νέα πυραυλική επίθεση των Χούθι κατά του Τελ Αβίβ

Ο πύραυλος που εκτόξευσαν οι αντάρτες Χούθι κατά του Τελ Αβίβ «αναχαιτίστηκε μ’ επιτυχία από το σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας Arrow», σύμφωνα με τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024