Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Σέζνι στην Μπαρτσελόνα

Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Σέζνι στην Μπαρτσελόνα

Στην τελική ευθεία η απόκτηση του Βόιτσεχ Σέζνι από την Μπαρτσελόνα.

Ο Βόιτσεχ Σέζνι είναι αυτός που θα καλύψει το κενό του Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν κάτω από τα δοκάρια της Μπαρτσελόνα, αφού ο Γερμανός θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Μάλιστα, ο Πολωνός αναμένεται να φτάσει σύντομα στη Βαρκελώνη για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει συμβόλαιο – πιθανότατα – για έναν χρόνο.

«Σέβομαι πολύ την ιστορία της Μπαρτσελόνα, είναι ένας από τους καλύτερους συλλόγους στον κόσμο», δήλωσε σήμερα (26/9) ο Σέζνι στην «Sport». «Κατανοώ τη δύσκολη κατάσταση που έχει προκύψει για αυτούς μετά τον τραυματισμό του Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν και νομίζω ότι θα ήταν ασέβεια εκ μέρους μου να μην εξετάσω αυτή την επιλογή».

Ο Χάνσι Φλικ από την πλευρά του είπε χθες (25/9) ότι ο 25χρονος αναπληρωματικός τερματοφύλακάς της, Ινάκι Πένια, είναι πιθανός αντικαταστάτης του Τερ Στέγκεν, αλλά η ομάδα χρειάζεται επίσης περισσότερη εμπειρία: «Ο Ικάνι είναι 25, αλλά οι άλλοι τερματοφύλακες είναι πολύ νέοι. Χρειαζόμαστε περισσότερη εμπειρία και γι’ αυτό το συζητάμε. Έχουμε μιλήσει και το συζητήσαμε και θα πρέπει να αποφασίσουμε», είπε ο Φλικ στους δημοσιογράφους μετά τη νίκη (1-0) επί της Χετάφε.

Ο Σέζνι, ο οποίος εντάχθηκε στη Γιουβέντους το 2017, ανακοίνωσε την αποχώρησή του τον Αύγουστο από το σύλλογο της Serie A. Αποσύρθηκε με περισσότερες από 250 συμμετοχές για την Πολωνία και αφού βοήθησε τη Γιουβέντους να κερδίσει τρία πρωταθλήματα και τρία κύπελλα Ιταλίας.

Η Μπαρτσελόνα προηγείται με τέσσερις βαθμούς διαφορά-από την Ρεάλ Μαδρίτης- στην κορυφή της LaLiga με 21 βαθμούς σε επτά παιχνίδια και θα παίξει εκτός έδρας με την Οσασούνα το Σάββατο (28/9).

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Νέα πυραυλική επίθεση των Χούθι κατά του Τελ Αβίβ

Ο πύραυλος που εκτόξευσαν οι αντάρτες Χούθι κατά του Τελ Αβίβ «αναχαιτίστηκε μ’ επιτυχία από το σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας Arrow», σύμφωνα με τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024