Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Koτάρσκι: Δεν μπορεί τα πάντα μόνος του
Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι

Koτάρσκι: Δεν μπορεί τα πάντα μόνος του

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις, στην Τουρκία κόντρα στη Γαλατασαράι «κατέβασε» ρολά, όμως χρειάζεται συμπαράσταση.

Eίναι αυτό που λέμε «δεν έχει αντίπαλο», άρα κανένα ανταγωνισμό στην ομάδα του για τη θέση του βασικού γκολκίπερ. Στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν τέτοια διλήμματα. Εδώ και δύο χρόνια ο Κροάτης «άσος» Ντόμινικ Κοτάρσκι έχει πάρει τη φανέλα στο σπίτι του. Στο γήπεδο, όμως, μοιάζει να έχει πολλούς αντιπάλους ο ηλικίας 24 ετών τερματοφύλακας που αργά ή γρήγορα φαίνεται πως θα κερδίσει έδαφος και στην ιεραρχία της εθνικής ομάδας της πατρίδας του.

Μόλις το περασμένο Σάββατο, ο Λουτσέσκου μας θύμισε πως ο Κοτάρσκι «είναι ο καλύτερος στη θέση του». Κράτησε τον Δικέφαλο στον Βόλο. Στην Τουρκία, αν ο ΠΑΟΚ εξασφάλιζε θετικό αποτέλεσμα και δεν ερχόταν το 1-3, ασφαλώς θα το όφειλε κατά κύριο λόγο στον παίκτη που στα δύσκολα φωνάζει πάντα «παρών». Θέλει, όμως, συμπαραστάτες. Γιατί ναι μεν ορισμένοι επιμένουν πως οι μπακ είχαν ικανοποιητική απόδοση, στον αντίποδα όμως κάποια κενά ήταν ορατά και πάνω από όλα στο ψηλό παιχνίδι.

Ο Κουλιεράκης παραχωρήθηκε στη Βόλσφμπουργκ και αυτό έδειχνε από νωρίς μια απόφαση ειλημμένη. Κι όμως, στον ΠΑΟΚ έμειναν με τρία στόπερ για την Ευρώπη και ο συγκεκριμένος αριθμός δεν καλύπτει επαρκώς μια ομάδα με υψηλούς στόχους και συνεχή παιχνίδια. Εκτός αν ο Λόβρεν καπαρώσει θέση στην Ελλάδα και ξεκουράσει τους υπόλοιπους αμυντικούς στα ραντεβού του Europa League.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση με τη Γαλατασαράι

Τι είδαμε στην καυτή έδρα της Γαλατά; Τον Κοτάρσκι να αντιδρά με εντυπωσιακό τρόπο σε τετ-α-τετ, να «απαντά» αμέσως μετά ακόμη και… χαστουκίζοντας τη μπάλα ώστε να την απομακρύνει, ενώ είχε ωραίες αποκρούσεις σε μακρινά σουτ. Α, ασφαλώς δεν έλειψαν και οι επισημάνσεις προς τους συμπαίκτες του στην οπισθοφυλακή ή η απορία του όταν ο Μπάμπα δεν ενήργησε σωστά στη φάση του πρώτου γκολ.

Στο δεύτερο έπαιξαν… βόλεϊ οι αντίπαλοι και στο τρίτο γκολ μάλλον είχαν κριθεί τα πάντα. Κόλεϊ και Κεντζιόρα στο κέντρο της άμυνας δεν έχουν αποκτήσει ακόμη τον απαιτούμενο συγχρονισμό και εκτός των άλλων θέλουν παραπάνω βοήθειες από τους μέσους. Οσον αφορά στο τι έφταιξε και ήρθε αυτό το 3-1 για τη Γαλατά, ίσως είναι παραπάνω απλό και καθόλου πολύπλοκο. Η ατομική κλάση (Μέρτενς, Οσιμεν, Γιουνούς και Ικάρντι) υπερίσχυσε της ομάδας που διέθετε υψηλότερο βαθμό ομοιογένειας.

Ο ΠΑΟΚ για να διεκδικήσει παραπάνω σε μια πρωτόγνωρη διοργάνωση θέλει παραπάνω λύσεις και κυνισμό στο παιχνίδι του. Να αξιοποιεί τις ευκαιρίες που δημιουργεί. Να βρουν δίχτυα οι κυνηγοί. Και να μην στηρίζεται μόνο στην άμυνά του και δη στον εξαιρετικό Κοτάρσκι.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Νέα πυραυλική επίθεση των Χούθι κατά του Τελ Αβίβ

Ο πύραυλος που εκτόξευσαν οι αντάρτες Χούθι κατά του Τελ Αβίβ «αναχαιτίστηκε μ’ επιτυχία από το σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας Arrow», σύμφωνα με τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024