Μετά το χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, φαίνεται πως η Μελίνα Νικολαϊδη βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του γνωστού επιχειρηματία.

Η 20χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη επέστρεψε στο Λονδίνο για τις σπουδές της. Ωστόσο, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου ο Δημήτρης Φιντιρίκος δημοσίευσε τη φωτογραφία με την Μελίνα Νικολαΐδη.

Ερωτευμένοι στο Λονδίνο

Συγκεκριμένα, ο γνωστός επιχειρηματίας ανήρτησε ένα story με την αγαπημένη του από το Λονδίνο που τρώνε παγωτό και κοιτάζονται στα μάτια με τα βλέμματά τους να φωνάζουν πόσο ερωτευμένοι είναι.

Ερωτευμένοι οι δύο τους απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές στη Βρετανική πρωτεύουσα.

Το Λονδίνο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές τους στη Σίφνο

Το καλοκαίρι το ζευγάρι απαθανατίστηκε στη Σίφνο και στη συνέχεια οι αναρτήσεις τους ήταν διακριτικές. Μετά την Ελλάδα ακολούθησαν διακοπές στη Ρώμη ενώ πριν λίγες μέρες η Μελίνα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος βρέθηκαν μαζί στη μεγάλη συναυλία της Δέσποινας Βανδή στο θέατρο του Λυκαβητού.

Την ίδια ώρα ο πρώην σύντροφος της Μελίνας Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, έχει κι εκείνος γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα βρίσκεται σε σχέση με μια καλλονή αεροσυνοδό που ονομάζεται Βασιλική.

Οι δυο τους έκαναν πρόσφατα κοινές διακοπές στην Τήνο και φυσικά εκείνος της έκανε και σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της.