Την ώρα που τα μίντια σε ΗΠΑ και Αγγλία ασχολούνται με την Μέγκαν Μαρκλ και της φήμη της «Δύσκολης Δούκισσας», ο πρίγκιπας Χάρι συνεχίζει την περιοδεία του στη Νέα Υόρκη μόνος του. Και, όπως είναι γνωστό, δεν γίνεται να είσαι διάσημος, να βρεθείς στο «Μεγάλο Μήλο» και να μην περάσεις από την εκπομπή του Τζίμι Φάλον.

Ο δούκας του Σάσεξ δεν αρνήθηκε την πρόσκληση του επιτυχημένου παρουσιαστή και εμφανίστηκε στην εκπομπή του, αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο: αντί για μια κλασική συνέντευξη στις πολυθρόνες του πλατό, ο πρίγκιπας Χάρι βρέθηκε στο Tonightmares – ένα λαβύρινθο τρόμου που έφτιαξε ο Τζίμι Φάλον για το Halloween.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η βόλτα στο σπίτι του τρόμου

Στο 3λεπτο βίντεο που κυκλοφόρησε στον επίσημο λογαριασμό του The Tonight Show βλέπουμε έναν χαλαρό πρίγκιπα Χάρι να μεταμορφώνεται σε ένα τρομαγμένο τύπο όσο προχωρούσε στον λαβύρινθο, ουρλιάζοντας και βρίζοντας πολύ περισσότερο από όσο θα ήθελε η βασιλική οικογένεια.

Πάντως, τόσο δούκας του Σάσεξ όσο και ο Τζίμι Φάλον φάνηκαν να την απόλαυσαν τη βόλτα τους στο σπίτι του τρόμου.

Επόμενος σταθμός στην περιοδεία του πρίγκιπα Χάρι είναι η Αγγλία: ο 40χρονος γαλαζοαίματος θα επιστρέψει στο σπίτι του για λίγες ημέρες, καθώς τη Δευτέρα θα πρέπει να παραβρεθεί στα ετήσια WellChild awards.