Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Αλεξανδρούπολη: Σεξουαλική κακοποίηση 5χρονου από άλλους δύο 5χρονους – Συνελήφθησαν γονείς και νηπιαγωγοί

Αλεξανδρούπολη: Σεξουαλική κακοποίηση 5χρονου από άλλους δύο 5χρονους – Συνελήφθησαν γονείς και νηπιαγωγοί

Σύμφωνα με την καταγγελία ο ανήλικος ενώ βρίσκονταν στο νηπιαγωγείο, κατά τη διάρκεια διαλείμματος, κακοποιήθηκε σεξουαλικά από δύο συμμαθητές του

Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενός 5χρονου παιδιού ερευνά η Αστυνομία στην Αλεξανδρούπολη.

Ο πατέρας του παιδιού υπέδειξε στην αστυνομία δύο άλλα παιδιά που πάνε μαζί του στο νηπιαγωγείο ως δράστες της πράξης και ήδη έχουν γίνει συλλήψεις.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες υπό κράτηση έχουν τεθεί οι γονείς των δύο 5χρονων που φέρεται να κακοποίησαν το άλλο παιδί και αντιμετωπίζουν την κατηγορία παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Στον εισαγγελέα

Επίσης συνελήφθησαν και δύο νηπιαγωγοί του σχολείου των παιδιών.

Οι έξι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν αύριο το πρωί, (28/9) ενώπιον του εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης.

Η υπόθεση έφτασε στις Αρχές χθες το απόγευμα όταν ο πατέρας τους 5χρομου αγοριού έκανε καταγγελία στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο πατέρας του παιδιού, από την περιοχή της Άβαντος στην Αλεξανδρούπολη είπε στους αστυνομικούς ότι το παιδί του, που φοιτά σε νηπιαγωγείο σε οικισμό κοντά στην πόλη, έπεσε θύμα βιασμού, εχθές κατά τη διάρκεια του σχολικού διαλλείματος, από άλλους δύο, επίσης πεντάχρονους συμμαθητές του, που και αυτοί κατοικούν με τις οικογένειές τους στην περιοχή της Άβαντος.

Ιατροδικαστική εξέταση

Την υπόθεση ανέλαβε η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, ενώ αστυνομικοί επισκέφθηκαν στο πλαίσιο των ερευνών το εν λόγω νηπιαγωγείο σήμερα το πρωϊ.

Το παιδί μεταφέρθηκε εχθές στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για να υποβληθεί σε σχετική ιατρική πραγματογνωμοσύνη από ιατροδικαστή. Η αρχική εξέταση από τον ιατροδικαστή έδειξε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης μάλλον με κάποιο αντικείμενο.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης τα παιδιά και οι οικογένειες που εμπλέκονται στην υπόθεση ανήκουν σε πληθυσμιακή ομάδα που διαβιεί σε ιδιαίτερες συνθήκες στη συγκεκριμένη συνοικία της Αλεξανδρούπολης που κάνει τη διαχείριση της υπόθεσης πιο δύσκολη, αφού απαιτείται διακριτικότητα αλλά και πειθώ για να «ανοίξουν στόματα».

Τι λέει ο πατέρας του παιδιού

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο ανήλικος ενώ βρίσκονταν στο νηπιαγωγείο, κατά τη διάρκεια διαλείμματος, κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συμμαθητές του.

Το παιδί, χθες το απόγευμα (26.09.2024), παραπονέθηκε στους γονείς του για έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο τμήμα επειγόντων του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, όπου μετά την εξέτασή του από τους γιατρούς, αλλά και ιατροδικαστή, διαπιστώθηκαν ίχνη τα οποία ενδεχομένως να παραπέμπουν σε σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού.

«Ήρθε το παιδί στο σπίτι σαν άρρωστος ούτε έπινε, ούτε έτρωγε. Το καταλάβαμε ότι το παιδί κάτι έχει. Κοιμήθηκε. Ξυπνάει κατά τις 6, πάει τουαλέτα… πονούσε, πονούσε. Το ρωτάμε τι έχει γίνει; Και μας λέει… Ο ένας το πιάνει, ο άλλος το κάνει και πρώτα το δέρνουν το παιδί. Πιο μπροστά, ήθελαν ένα άλλο παιδάκι λέει, αλλά έφυγε από τα χέρια του και έπιασαν το δικό μας. Το έχουν πειράξει το παιδί. Από την ίδια τάξη, νηπιαγωγείο. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε και πήγαμε στο νοσοκομείο μετά και λέει το παιδί πειράχτηκε», είπε ο πατέρας του παιδιού.

Αμέσως, διατάχθηκε δικαστική έρευνα και εξέταση του παιδιού από ψυχολόγο.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Πρώτη οργισμένη αντίδραση Ιράν - «To Ισραήλ ξεπέρασε όλες τις κόκκινες γραμμές»

O υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Αμπάς Αρακτσί, προειδοποίησε πως το Ιράν δεν θα μείνει αμέτοχο, σε περίπτωση πολέμου πλήρους κλίμακας στον Λίβανο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024