Μουδιασμένος είναι ο κόσμος της μουσικής και όχι μόνο τις τελευταίες ημέρες, καθώς η Μαρινέλλα δίνει μια από τις μεγαλύτερες μάχες της ζωής της. Η σπουδαία ερμηνεύτρια κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου το βράδυ της Τετάρτης κατά την διάρκεια της συναυλίας της, παγώνοντας το κοινό και εκατομμύρια έλληνες.

Τα τελευταία δύο 24ωρα, δεκάδες συνάδερφοί της έχουν εκφράσει την αγάπη τους για τη Μαρινέλλα, στέλνοντας ο καθένας με τον δικό του τρόπο τα περαστικά του. Ένας από αυτούς είναι και ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος ήταν να συμμετέχει στη συναυλία της Τετάρτης, ωστόσο μια αδιαθεσία της τελευταίας στιγμής τον έβγαλε εκτός της ομάδας.

Οι κάμερες συνάντησαν τον τραγουδιστή από τις «Μέλισσες» στο αεροδρόμιο, καθώς αναχωρούσε για την Κύπρο για μια εμφάνιση του συγκροτήματός του μαζί με την Έλενα Παπαρίζου και όπως ήταν αναμενόμενο οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν και για την Μαρινέλλα.

«Οι προσευχές και οι σκέψεις μας είναι με την κυρία Μαρινέλλα αυτή τη στιγμή. Είναι σοβαρή η κατάσταση και ελπίζουμε όλο αυτό να είναι ένα κακό όνειρο και να ξυπνήσουμε από αυτό» δήλωσε ο Χρήστος Μάστορας και συμπλήρωσε: « Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ αφάνταστα και έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ».

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για την αλλαγή της τελευταίας στιγμής και τη μη συμμετοχή του στη συναυλία της Τετάρτης, ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε: «Δεν έχω να πω κάτι. Νομίζω ότι πρέπει να σεβαστούμε την κατάσταση και να μην κάνουμε κουτσομπολιό αυτή τη φορά».