Η Ρέμπελ Γουίλσον και η Ραμόνα Αγκρούμα παντρεύονται στη Σαρδηνία αυτό το Σαββατοκύριακο. Μετά από τρία σχεδόν χρόνια σχέσης, οι δύο γυναίκες ετοιμάζονται να ανταλλάξουν όρκους αγάπης, σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον τους που μίλησε στο US Weekly. Μάλιστα, οι δύο είχαν αραβωνιαστεί τον Νοέμβριο του 2022.

Μέχρι στιγμής καμία από τις δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση του γάμου τους. Το 2022, Ρέμπελ Γουίλσον δήλωσε ότι είναι μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας και παρουσίασε στους θαυμαστές της τη σύντροφό της, ενώ λίγο αργότερα επισημοποίησαν και λίγο περισσότερο τη σχέση τους καθώς αραβωνιάστηκαν.

«Νόμιζα ότι έψαχνα για έναν πρίγκιπα της Disney… αλλά ίσως αυτό που πραγματικά χρειαζόμουν όλο αυτό το διάστημα ήταν μια πριγκίπισσα της Disney #loveislove», έγραψε η ηθοποιός του «Pitch Perfect», στη λεζάντα της σέλφι που ανέβασε στο Instagram μαζί με την αγαπημένη της Ραμόνα Αγκρούμα.

View this post on Instagram

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Τον Μάιο εκείνης της χρονιάς, η Γουίλσον είχε αποκαλύψει ότι ήταν «ευτυχώς» σε σχέση, αλλά δεν δεν είχε αποκαλύψει την ταυτότητα του ατόμου που στεκόταν πλάι της. «Είμαι τώρα ευτυχώς σε μια σχέση», είχε πει στο podcast «U Up» της Τζορντάνα Αβραάμ και του Τζάρεντ Φριντ.

Η 42χρονη Γουίλσον πρόσθεσε ότι έψαχνε τον έρωτα σε εφαρμογές γνωριμιών, αλλά τελικά γνωρίστηκε με τη νέα της σύντροφο, παραδοσιακά, μέσω ενός φίλου της. «Έμπαινα και έβγαινα στην εφαρμογή Raya», είπε για να συνεχίσει: «Μας ήξερε και τους δύο για τoυλάχιστον πέντε χρόνια και πίστευε ότι θα τα πηγαίναμε καλά – και να που τα καταφέραμε».

Η Ρέμπελ και η Ραμόνα έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο πάρτι για τα Όσκαρ του Vanity Fair τον Μάρτιο του 2022. Έκτοτε, οι δυό τους έχουν ποζάρει σε πολλες κοινές φωτογραφίες στο Instagram της κωμικού, αλλά και οι κάμερες των Μέσων Ενημέρωσης τις έχουν καταγράψει μαζί σε πολλες δημόσιες εκδηλώσεις παρέα.