Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ πέθανε «από ραγισμένη καρδιά», υποστηρίζει η κόρη της

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ πέθανε «από ραγισμένη καρδιά», υποστηρίζει η κόρη της

Η απώλεια του γιου της Μπέντζαμιν ήταν η αιτία του θανάτου της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, σύμφωνα με την Ράιλι Κίου.

Η Ράιλι Κίου μίλησε πρόσφατα για τον θάνατο της μητέρας της, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, αποκαλύπτοντας ότι η μητέρα της «πέθανε από ραγισμένη καρδιά» εξαιτίας της βαθιάς θλίψης που βίωσε μετά την αυτοκτονία του γιου της, Μπέντζαμιν, το 2020.

Στη συνέντευξή της, η Ράιλι εξήγησε πως, αν και η επίσημη αιτία θανάτου της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ ήταν οι επιπλοκές από μια παλαιότερη χειρουργική επέμβαση, όλη η οικογένεια γνώριζε ότι ο πόνος από τον χαμό του γιου της ήταν αβάσταχτος.

Ο Μπέντζαμιν, ο οποίος αυτοκτόνησε σε ηλικία μόλις 27 ετών, είχε πολύ στενή σχέση με τη μητέρα του. Η Ράιλι τόνισε ότι, παρότι η μητέρα της προσπαθούσε να σταθεί δυνατή για εκείνη και τις δύο μικρότερες αδελφές της, ο θάνατος του Μπέντζαμιν είχε καταστροφικές συνέπειες στην ψυχική της υγεία.

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ είχε μιλήσει ανοιχτά για τον αβάσταχτο πόνο που ένιωθε μετά τον θάνατο του γιου της, γράφοντας το 2022 σε ένα δοκίμιο ότι «κανείς δεν ξεπερνάει» τέτοιου είδους τραγικές απώλειες. Είχε περιγράψει πώς η θλίψη γίνεται μόνιμο βάρος και πως, ως μητέρα που έχασε το παιδί της, αισθανόταν συνεχώς ενοχές, κατηγορώντας τον εαυτό της.

Ο Έλβις Πρίσλεϊ μαζί με την Πρισίλα και την -τότε- μικρή Λίζα Μαρί.

Μετά τον θάνατο της. Λίζα Μαρί, η μητέρα της, Πρισίλα Πρίσλεϊ είχε ξεσπάσει σε κλάματα εξηγώντας πως η κόρη της ήταν αυτοκτονική λίγους μήνες πριν από τον θάνατό της.

«Ήταν αφόρητο. Έχασα τη μητέρα μου, τον εγγονό μου και την κόρη μου. Το να χάσει τον Μπεν ήταν το πιο δύσκολο πράγμα για εκείνη. Αυτοκτόνησε. Τον λάτρευε, θα έκανε τα πάντα γι’ αυτόν», σημείωσε η Πρισίλα. Μιλώντας στο TalkTV αποκάλυψε πως η κόρη της είχε παραπονεθεί πως το στομάχι της πονούσε πολύ, λίγες ημέρες πριν από τον τραγικό θάνατό της.

Η τελευταία εμφάνιση της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ ήταν στις Χρυσές Σφαίρες, με την εμφάνισή της να έχει προκαλέσει ανησυχία στους θαυμαστές της.

Τελικά, η μοναχοκόρη του «βασιλιά της ροκ» Έλβις Πρίσλεϊ πέθανε τον Ιανουάριο του 2023 σε ηλικία 54 ετών. Η κόρη της, Ράιλι ανέλαβε την ολοκλήρωση των απομνημονευμάτων της μητέρας της, με τίτλο «From Here to the Great Unknown», ένα έργο που η Λίζα Μαρί είχε ξεκινήσει πριν πεθάνει.

Η Ράιλι ανέφερε ότι ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να γράψει για τον θάνατο του αδελφού της, τις μάχες της μητέρας της με τον εθισμό και τον θάνατό της, αλλά ήθελε να τιμήσει την υπόσχεσή της να ολοκληρώσει το βιβλίο. Μέσα από το βιβλίο, η Ράιλι ελπίζει ότι οι αναγνώστες θα μπορέσουν να συνδεθούν με τις ανθρώπινες εμπειρίες της αγάπης, της απώλειας και της οικογένειας.

* Πηγή: Grace

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

«Βράζει» η Μέση Ανατολή: Εντολή Νετανιάχου να συνεχιστεί ο πόλεμος με τη Χεζμπολάχ - Πώς αντιδρά η Δύση

Έγιναν δεκάδες πλήγματα εναντίον θέσεων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο, η οποία άνοιξε μέτωπο με το Ισραήλ την επόμενη της επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024