Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
«Η Γη της Ελιάς» στο MEGA : Συγκλονιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια

«Η Γη της Ελιάς» στο MEGA : Συγκλονιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια

Σχέσεις φτάνουν σε τέλμα. Έρωτες παίρνουν φωτιά. Επικίνδυνα σχέδια μπαίνουν σε εφαρμογή.

Έντονες αντιπαραθέσεις προκαλούν μεγάλη αναστάτωση στους ήρωες της Μάνης. Συναρπαστικές εξελίξεις έρχονται στη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς».

Αναλυτικά οι περιλήψεις των επεισοδίων που θα μεταδοθούν από τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου έως και την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, στις 21:00:

Επεισόδιο 7 (Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου)

Ο Ισίδωρος, πολύ ταραγμένος, μαθαίνει ότι η Αντιγόνη παραιτήθηκε από το νοσοκομείο στο Λονδίνο και θα μείνει μόνιμα στην Ελλάδα προκειμένου να έχει την Αγγελική μαζί της.

Στο μεταξύ, ο Μάνος και η Μαρίνα δεν γνωρίζουν τίποτα για τα σχέδιά της. Ο Μιλτιάδης καλείται να απολογηθεί και η Χάιδω αγωνιά για την τύχη του. Η αστυνομία, εν τω μεταξύ, δεν έχει εντοπίσει ακόμα την κοπέλα που δέχθηκε την επίθεση.

Ο Κουράκος και η Αριάδνη έρχονται όλο και πιο κοντά, και ο έρωτάς τους δυναμώνει.

Η Νόρα πλησιάζει τη Φιλιώ και προσπαθεί να τη χειραγωγήσει για να πετύχει τους σκοτεινούς σκοπούς της. Η Σοφία πηγαίνει στον ινστιτούτο της Ισμήνης και πετάει σπόντες για την υποτιθέμενη στενή σχέση της με τον Κωνσταντίνο.

Ο Παρασκευάς και ο Δημοσθένης έρχονται σε αντιπαράθεση, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα θα ξεφύγουν και θα πέσουν μπουνιές.

Επεισόδιο 8 (Τρίτη 1η Οκτωβρίου)

Ο Παρασκευάς δεν φαίνεται να έχει μετανιώσει για τη μπουνιά που έριξε στον πεθερό του, ισχυριζόμενος ότι εκείνος τον χτύπησε πρώτος. Την ίδια στιγμή, η Ισμήνη δείχνει αποφασισμένη να προχωρήσει στη ζωή της, καθότι και ο Κωνσταντίνος έχει κάνει το επόμενο βήμα, κατά τα λεγόμενα της Σοφίας.

Ο Πότης και η Άννα επισκέπτονται τον γυναικολόγο για να μάθουν πώς πάει η εγκυμοσύνη, αλλά κάτι περίεργο συμβαίνει με τον γιατρό που τους γεμίζει με ανασφάλεια. Ο Κωνσταντίνος μαθαίνει από τον Λυκούργο όσα ισχυρίστηκε η Σοφία και γίνεται έξαλλος.

Η Αντιγόνη, αποφασισμένη να διεκδικήσει την Αγγελική, παίρνει την Ιουλία με το μέρος της. Την ίδια ώρα, ο Ισίδωρος θεωρεί απαράδεκτο που ο Μάνος και η Μαρίνα έχουν πλήρη άγνοια.

Μια απρόσμενη ανακοίνωση της Αριάδνης κάνει τον Στάθη να «πέσει από τα σύννεφα». Μετά από όσα έμαθε, ο Κωνσταντίνος απολύει τη Σοφία με άσχημο τρόπο. Η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο και ο Παρασκευάς ζητάει από την Ειρήνη να χωρίσουν.

Επεισόδιο 9 (Πέμπτη 3 Οκτωβρίου)

Ο Ισίδωρος και η Ιουλία βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς αναγκάζονται να κρύψουν από τον Μάνο και τη Μαρίνα τις αληθινές προθέσεις της Αντιγόνης, ενώ εκείνη εκμεταλλεύεται την απουσία της Μαρίνας και πλησιάζει ξανά τη μικρή Αγγελική.

Η Αφροδίτη προτείνει στην Ειρήνη να πάρει τον Παρασκευά και να πάνε μαζί τους στο ταξίδι στο Μονακό, την Κυανή Ακτή και το Σεν Τροπέ. Ο Μιχάλης εξομολογείται στον Αποστόλη πως ο έρωτάς του για τη Νόρα έχει τελειώσει, αλλά θα προχωρήσει στον γάμο γιατί ντρέπεται τους γονείς της. Ο Στάθης προσπαθεί να μάθει πληροφορίες για τη νέα σχέση της Αριάδνης.

Ο Λυκούργος ενημερώνει την Ισμήνη πως ο Κωνσταντίνος απέλυσε τη Σοφία. Μια αναποδιά της τελευταίας στιγμής παρατείνει τις ώρες αγωνίας του Μιλτιάδη.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν

Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ντόρις Κυριακίδου, Ζωή Γεράζη, Βάσω Παύλου, Ήβη Νικολαΐδου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου, Ευφροσύνη Κουτσουβέρη, Χαριτίνη Ηλιάδου, Βαρβάρα Ντέσκα, Κλειώ Κοντόκαλου, Αλεξάνδρα Ντούνη

Μιχάλης, ο Στέφανος Μιχαήλ

Στον ρόλο της Κούλας, η Χριστιάνα Αρτεμίου

Τζον, ο Απόστολος Γκλέτσος

Και οι:

Θανάσης Βισκαδουράκης

Στέλα Φυρογένη

Κούλλης Νικολάου

Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS S.A. MEGA

#GiTisElias

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Ισραήλ: Ανάληψη ευθύνης για τις επιθέσεις σε Τελ Αβίβ και Ασκελόν από τους Χούθι

Οι Χούθι συνεχίζουν τις επιθέσεις στο Ισραήλ, ενώ δηλώνουν την υποστήριξή τους σε Παλαιστίνιους και Χεζμπολάχ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024