Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Σαββατόβραδο στο σπίτι: Πώς θα περάσεις την καλύτερη night in βραδιά

Σαββατόβραδο στο σπίτι: Πώς θα περάσεις την καλύτερη night in βραδιά

Σύντομος και απλός οδηγός για να απολαύσεις στο έπακρο το Σαββατόβραδο στο σπίτι.

Ακόμα μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και ομολογουμένως όλοι ανυπομονούμε για την χαλάρωση που μόνο το Σαββατοκύριακο μπορεί να μας προσφέρει. Εάν και εσύ απολαμβάνεις περισσότερο το Σαββατόβραδο στο σπίτι, σου έχουμε τις καλύτερες δραστηριότητες που μπορείς να απολαύσεις με τους αγαπημένους σου, παρέα και οικογένεια, για να γίνει πραγματικά αξέχαστο.

Σαββατόβραδο στο σπίτι σημαίνει μαραθώνιος ταινιών

Είναι μία από τις πιο κλασικές και αγαπημένες δραστηριότητες και όχι αδίκως. Συγκέντρωσε τους αγαπημένους σου, επιλέξτε το είδος της ταινίας που θέλετε να δείτε και ξεκινήστε να «ρίχνετε» ιδέες στο τραπέζι. Μια καλή επιλογή είναι οι ταινίες με sequel, καθώς μπορείτε να ξεκινήσετε το μαραθώνιο από νωρίς το Σάββατο ή ακόμα και να τον συνεχίσετε τα Σάββατα που θα έρθουν.

Επιλογή ταινίας

Για να είσαι σίγουρος ότι θα απολαύσεις το μαραθώνιο στο έπακρο, κάνε μια σύντομη έρευνα και έχε κατά νου έξτρα δυο, τρεις καλές επιλογές που θα ταιριάζουν στο είδος που προτιμάτε. Μόλις έρθουν, εάν δεν μπορείτε να καταλήξετε σε κάποια, τότε οι προτάσεις σου θα φανούν εξαιρετικά χρήσιμες.

Προμηθεύσου τον κατάλληλο εξοπλισμό

Ενώ η προβολή στην τηλεόραση είναι πάντα μια καλή ιδέα, εάν θέλεις να «φέρεις» το σινεμά στο σπίτι, τότε μια εξαιρετική επιλογή είναι και η χρήση προτζέκτορα.

Ειδικά για τους μαραθώνιους ταινιών οι προτζέκτορες ενδείκνυνται καθώς βασίζονται στο ανακλώμενο φως, το οποίο είναι πολύ πιο ήπιο για τα μάτια σε σύγκριση με το εκπεμπόμενο φως από τις τηλεοράσεις, το οποίο μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη πίεση, ειδικά σε μεγάλες περιόδους προβολής.

Το ανακλώμενο φως μειώνει την άμεση έκθεση στο επιβλαβές μπλε φως, που συμβάλλει σημαντικά στην καταπόνηση των ματιών και την ενόχληση.

Για να αναβαθμίσεις ακόμα περισσότερο την βραδιά μαραθωνίου, μπορείς να επενδύσεις και σε μία οθόνη προβολής projector που προσφέρει καθαρά γραφικά για βέλτιστη εμπειρία προβολής.

Βέβαια και η τηλεόραση Samsung Smart 43″ 4K πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή για όσους λατρεύουν την ψυχαγωγία, τα τηλεοπτικά προγράμματα, τις ταινίες και τα αθλητικά γεγονότα.

Η σειρά Q60C προσφέρει απίστευτη ποιότητα εικόνας χάρη στην τεχνολογία Quantum Dot, ανάλυση 4K UHD και εξαιρετική απόδοση χρωμάτων. Ταυτόχρονα, παρέχει βελτιωμένη εμπειρία ήχου χάρη στις τεχνολογίες όπως η Adaptive Sound+ και η Dolby Digital Plus.

Η τεχνολογία Quantum Dot μετατρέπει το φως σε εκπληκτικό χρώμα που παραμένει αναλλοίωτο σε οποιοδήποτε επίπεδο φωτεινότητας.

Εξίσου σημαντική είναι και η κατάλληλη επιλογή soundbar για να απολαμβάνετε κρυστάλλινο ήχο σαν να βρίσκεστε μέσα στην ταινία.

Το Soundbar Creative Stage 360 διαθέτει γραμμή ήχου υψηλής απόδοσης, υπό παρακολούθηση  τόσο για την τηλεόραση όσο και για τον υπολογιστή σας. Έρχεται εξοπλισμένο με συνοδευτικό subwoofer, που παρέχει τέλεια βελτίωση για πλούσια μπάσα, που αντηχούν σε όλο το δωμάτιο.

Θα βρείτε όλα όσα θα χρειαστείτε για τον καλύτερο μαραθώνιο ταινιών, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε τηλεοράσεις και projectors ενώ θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεστε.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Στόχος της επίθεσης στη Βηρυτό ο Χασάν Νασράλα - Φόβοι για λουτρό αίματος

Ισοπεδώθηκε ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο από τις μαζικές επιθέσεις στη Βηρυτό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024