Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τα beauty trends που ξεχώρισαν από την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

Τα beauty trends που ξεχώρισαν από την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

Αυτά είναι τα beauty trends που θα μας συντροφεύσουν το φθινόπωρο αλλά και ολόκληρο το 2025.

Πληθωρική, εξαιρετικά δημιουργική και καινοτόμα… Έτσι θα μπορούσαμε να περιγράψουμε την επίδειξη της φετινής Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, όπου ιστορικοί σχεδιαστές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ταυτόχρονα μας χάρισαν μοναδικά beauty trends που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε.

Από τα έντονα χείλη και τα πολύχρωμα βλέφαρα που προσομοιάζουν σε κούκλα, μέχρι τις έντονες σκιές ματιών και την απαστράπτουσα επιδερμίδα, αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα beauty trends, που αξίζει να δοκιμάσετε.

Θα παραλάβετε όλα όσα χρειάζεστε για να τα καταφέρετε σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA αλλά και με δωρεάν μεταφορικά.

Ηλιοβασίλεμα στα χείλη

Τα ζεστά χρώματα, ειδικά οι κόκκινες και πορτοκαλί αποχρώσεις στο κραγιόν είναι must για να φέρετε την χαρακτηριστική λάμψη του ηλιοβασιλέματος στα χείλη σας. Για να δώσετε λάμψη μπορείτε να επιλέξετε και κόκκινο lip gloss. Λεπτές και ανάλαφρες υφές αναδεικνύουν το φυσικό σχήμα των χειλιών για ένα μοναδικό look σε κάθε σας εμφάνιση.

Χρωματιστές νότες στα μάτια

Οι σκιές ματιών θα κυριαρχήσουν την φετινή σεζόν και ειδικά οι αποχρώσεις του ναυτικού μπλε, του nude, του καφέ και του μωβ. Σκεφτείτε αναπάντεχους συνδυασμούς που συμπληρώνουν τους τόνους της επιδερμίδας και ολοκληρώνουν αρμονικά κάθε σύνολο.

Απαστράπτουσα επιδερμίδα

Τα nude χρώματα της δεκαετίας του 80′, με το χαρακτηριστικό καφέ μολύβι, που όλες έχουμε στην τσάντα μας, συμπληρώνεται αρμονικά από την αισθητή λάμψη που χαρίζει το highlighter στα ζυγωματικά, την κορυφή της μύτης και το μέτωπο για ένα αρμονικό και πάντα φρέσκο μακιγιάζ προσώπου.

Φυσικό αποτέλεσμα με underpainting

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό και ταυτόχρονα ανατρεπτικό, τότε η τεχνική underpainting είναι η ιδανική επιλογή. Για να τα καταφέρετε, θα πρέπει να εφαρμόσετε το bronzer σας και το ρουζ πριν να απλώσετε το foundation με το πινέλο ή το σφουγγαράκι σας.

Burgundy χείλη

Πρόκειται για το χρώμα της φετινής σεζόν και όπως όλα δείχνουν θα φορεθεί πολύ από τα ρούχα και τα αξεσουάρ μέχρι τα χείλη μας. Για ένα καθηλωτικό αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια, δοκιμάστε να κάνετε το περίγραμμα των χειλιών σας καφέ ή nude μολύβι και να τα γεμίσετε με κραγιόν στην βουργουνδί απόχρωση.

Θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να τα δοκιμάσετε, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε προϊόντα μακιγιάζ ενώ θα τα παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Στόχος της επίθεσης στη Βηρυτό ο Χασάν Νασράλα - Φόβοι για λουτρό αίματος

Ισοπεδώθηκε ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο από τις μαζικές επιθέσεις στη Βηρυτό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024