Σε μια από καρδιάς δήλωση προχώρησε η Όλγα Κεφαλογιάννη κάνοντας λόγο για κρίση στον γάμο της με τον Μίνω Μάτσα.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, στη δήλωσή της αναφέρει ότι πάντα υπήρξε ειλικρινής και δεν κρύφτηκε ποτέ τόσο για θέματα πολιτικής όσο και για θέματα που άπτονται της προσωπικής της ζωής.

Σύμφωνα με την υπουργό Τουρισμού «τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου. Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου».

Υπογραμμίζει επίσης ότι «σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω, παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα».

Όλγα Κεφαλογιάννη: Ολόκληρη η δήλωση

«Στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου. Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω, παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα».

Σημειώνεται ότι η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και ο συνθέτης Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2021 και τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς απέκτησαν τα δύο παιδάκια τους.