Ο Άκης Μάντζιος θα πρέπει να περιμένει μέχρι την αυριανή (28/9) προπόνηση, προκειμένου να γνωρίζει αν μπορεί να υπολογίζει τον Ούγκο Μάγιο για το κυριακάτικο εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, για την 6η αγωνιστική της Super League.

Ο Ισπανός δεξιός μπακ Ούγκο Μάγιο συμμετείχε σε ολόκληρη την προπόνηση, αλλά σε μέρος αυτής, λόγω των ενοχλήσεων που νιώθει στο γόνατο και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί το Σάββατο. Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Ίβηρας αμυντικός είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ντέρμπι της Τούμπας. Αν δεν τα καταφέρει, τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Μοντόγια.

Από εκεί και πέρα, σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης, με ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και τελειώματα φάσεων.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης για τον Ούγκο Μάγιο

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την αναμέτρηση με τον Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Τούμπας (29/09, 20:30), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης (ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και τελειώματα φάσεων). Ο Φαμπιάνο Λέισμαν συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ούγκο Μάγιο ακολούθησε μέρος του προγράμματος, καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο (πριν από την αυριανή προπόνηση θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του)».