Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Οι δοκιμές του Μάντζιου για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Άρης: Οι δοκιμές του Μάντζιου για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Κρίσιμη θα πρέπει να θεωρείται η σημερινή (27/9) προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε ότι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Άκης Μάντζιος στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα (27/9) η προετοιμασία του Άρη για το εκτός έδρας κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να κάνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τις τελικές του δοκιμές, σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, πάντως, το πιθανότερο είναι ότι ο Έλληνας τεχνικός θα επιλέξει την ίδια ενδεκάδα που χρησιμοποίησε και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, χωρίς, πάντως, να μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προχωρήσει μια αλλαγή.

Οι επιστροφές

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή στο βασικό σχήμα των Μορόν, Βέλεθ και Μάγιο, που πήραν «ανάσες» στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Εθνικό, καθώς δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Ακόμα, για πρώτη φορά θα συμπεριληφθεί στις επιλογές του προπονητή του Άρη για την τρέχουσα σεζόν και ο Σουλεϊμάνοφ, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ εξέτισε και τις πέντε αγωνιστικές της ποινής του. Αντίθετα, ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία Φαμπιάνο.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Νέες φονικές επιθέσεις του Ισραήλ σε Λίβανο και Συρία - Ομοβροντία ρουκετών από τη Χεζμπολάχ

Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζει ολόκληρη η Μέση Ανατολή - Ισραήλ και Χεζμπολάχ συνεχίζουν τις εχθροπραξίες, με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου να απορρίπτει πρόταση για εκεχειρία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024