Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Το… μυστικό πίσω από το εκρηκτικό ξεκίνημα του Λεβαντόφσκι στη σεζόν (vid)

Το… μυστικό πίσω από το εκρηκτικό ξεκίνημα του Λεβαντόφσκι στη σεζόν (vid)

Η σύζυγος του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αποκάλυψε τη συνταγή της… επιτυχίας του Πολωνού στράικερ, ο οποίος έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν

Η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν, ούσα στη πρώτη θέση της La Liga με 7 νίκες στα 7 πρώτα ματς, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να έχει πάρει τους μπλαουγκράνα από το χέρι και να τους οδηγεί στην κορυφή.

Ο Χάνσι Φλικ έχει επαναφέρει τον Πολωνό στράικερ Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στα γνωστά του στάνταρ, ο οποίος μετράει ήδη 7 γκολ και 2 ασίστ μπαίνοντας με το πόδι στο… γκάζι στη νέα σεζόν.

Η σύζυγος του στράικερ της Μπάρτσα, Άννα Λεβαντόφσκα, αποκάλυψε το «μυστικό» της επιτυχίας του 36χρονου σταρ. Η σύζυγος του Λεβαντόφσκι αποτελεί το μεγάλο «όπλο» του Πολωνού επιθετικού, καθώς από το 2013 εργάζεται ως διατροφολόγος, βοηθώντας όλα αυτά τα χρόνια τον «Λέβα».

Όπως αποκάλυψε η ίδια, τα τελευταία 15 χρόνια έχει βοηθήσει τον Λεβαντόφσκι με τη διατροφή του και αυτός είναι ο βασικός λόγος που ο Πολωνός επιθετικός, αν και στα 36 του, διαθέτει μια τρομερή φυσική κατάσταση και ένα σώμα που τον κρατάει στο υψηλό επίπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε η σύζυγος του Λεβαντόφσκι

«Τα τελευταία 15 χρόνια βγάζω το πρόγραμμα διατροφής του Ρόμπερτ και τα συμπληρώματα που πρέπει να παίρνει. Πλέον είναι ικανός να τα βγάζει πέρα μόνος του ωστόσο εξακολουθώ να τον βοηθάω. Διατηρεί το σώμα του σε εξαιρετική κατάσταση και ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή εδώ και πολλά χρόνια. Για αυτή τη σεζόν του έφτιαξα ένα νέο πλάνο συμπληρωμάτων. Βρίσκεται πάντα σε εξαιρετική κατάσταση, όχι μόνο σωματικά αλλά σε όλους τους τομείς. Είναι 36 και έχει σώμα 25χρονου», δήλωσε η σύζυγος του Λεβαντόφσκι.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Νέες φονικές επιθέσεις του Ισραήλ σε Λίβανο και Συρία - Ομοβροντία ρουκετών από τη Χεζμπολάχ

Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζει ολόκληρη η Μέση Ανατολή - Ισραήλ και Χεζμπολάχ συνεχίζουν τις εχθροπραξίες, με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου να απορρίπτει πρόταση για εκεχειρία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024