Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ισπανία: Ο Τζόνι Ντεπ ντύθηκε Τζακ Σπάροου για να χαροποιήσει παιδιά σε νοσοκομείο

Ισπανία: Ο Τζόνι Ντεπ ντύθηκε Τζακ Σπάροου για να χαροποιήσει παιδιά σε νοσοκομείο

Ο Τζόνι Ντεπ έκανε έκπληξη σε παιδιά σε νοσοκομείο της Ισπανίας με την επίσκεψή του με τη στολή των Πειρατών της Καραϊβικής.

Ο σταρ του Χόλιγουντ Τζόνι Ντεπ ντυμένος Τζακ Σπάροου από τους «Πειρατές της Καραϊβικής» εξέπληξε παιδιά σε νοσοκομείο στο Σαν Σεμπαστιάν την Πέμπτη (26 Σεπτεμβρίου), όπου συμμετείχε στο ετήσιο φεστιβάλ κινηματογράφου.

Ο ζωηρός πειρατής απέσπασε τα χαμόγελα των παιδιών, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ντονόστια στη βόρεια Ισπανία.

Ενώ …προωθητικές φαίνεται ήταν και οι φήμες για σχέση με την Τζένα Ορτέγκα.

Ο Ντεπ προωθούσε την ταινία του «Modi, Three Days on the Wing of Madness» στο φεστιβάλ κινηματογράφου των Βάσκων. Είναι η δεύτερη ταινία του ηθοποιού ως σκηνοθέτης, η πρώτη ήταν το «The Brave» το 1997, όπου σκηνοθέτησε και έπαιξε.

Ένας πειρατής στην παιδιατρική κλινική του Σαν Σεμπαστιάν

Ντυμένος ως Τζακ Σπάροου  από τους Πειρατές της Καραϊβικής, ο Ντεπ επισκέφθηκε τα παιδιά του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ντονόστια στο Σαν Σεμπαστιάν της Ισπανίας την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του νοσοκομείου. Ο 61χρονος ηθοποιός βρίσκεται στην Ισπανία για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν και κατά τη διάρκεια της απουσίας του από την εκδήλωση, έβαλε την παλιά του στολή.

Στο νοσοκομείο, ο Depp μίλησε και έπαιξε με ασθενείς που εισήχθησαν στην παιδιατρική και ογκολογική πτέρυγα. Ενώ βρισκόταν εκεί, γελούσε με τα παιδιά και δεν βγήκε ποτέ από τον χαρακτήρα του, αναφέρει η τοπική εφημερίδα El Diario Vasco.

Το νοσοκομείο δημοσίευσε φωτογραφίες από την επίσκεψη του ηθοποιού στο X (πρώην Twitter).«Από όλο το προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Donostia, θα θέλαμε να εκφράσουμε την απέραντη ευγνωμοσύνη μας στον Τζόνι Ντεπ για τον χρόνο του, την υποστήριξή του και την ενέργειά του, καθώς και στον @sansebastianfes που διευκόλυνε αυτή την επίσκεψη», αναφέρεται στην ανάρτηση του νοσοκομείου.

Μετά την δίκη του με την Άμπερ Χερντ που μεταδόθηκε λάιβ από τα δικαστήρια και τις αποκαλύψεις που έγιναν εκεί, η καριέρα του Ντεπ πήρε την κατιούσα. Βέβαια στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης θα τιμηθεί για το σύνολο της προσφοράς του στον κινηματογράφο.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Πρώτη οργισμένη αντίδραση Ιράν - «To Ισραήλ ξεπέρασε όλες τις κόκκινες γραμμές»

O υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Αμπάς Αρακτσί, προειδοποίησε πως το Ιράν δεν θα μείνει αμέτοχο, σε περίπτωση πολέμου πλήρους κλίμακας στον Λίβανο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024