Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Κατρίνης: Το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη σοβαρή λύση – Πρέπει να έχει κινηματικό χαρακτήρα

Κατρίνης: Το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη σοβαρή λύση – Πρέπει να έχει κινηματικό χαρακτήρα

«Το ΠΑΣΟΚ που εγώ πρεσβεύω δεν προορίζεται για σύμμαχος της ΝΔ», υπογράμμισε ο υποψήφιος πρόεδρος του κινήματος Μιχάλης Κατρίνης

Θα υπάρχει μαζική συμμετοχή, το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη σοβαρή λύση, τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος και βουλευτής Ηλείας Μιχάλης Κατρίνης, αναφερόμενος στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές του κινήματος.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Κατρίνη, «περιμένουμε την 6η Οκτωβρίου που δεν θα μιλήσουν οι δημοσκόποι, θα μιλήσει ο λαός παρά την προσπάθεια για χειραγώγηση», σημείωσε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, κατηγορώντας παράγοντες ότι, «θέλουν ένα ΠΑΣΟΚ μικρό και διαχειρίσιμο και κάποιοι μία μικρή παράταξη ως αδύναμο κυβερνητικό εταίρο της ΝΔ».

Ωστόσο, όπως είπε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, «το ΠΑΣΟΚ πρέπει να έχει κινηματικό χαρακτήρα και να μιλήσει πάλι για τα καρτέλ στην ενέργεια. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι το κόμμα που πίστεψαν και στήριξαν, πρέπει να πει ξεκάθαρα το ΠΑΣΟΚ ότι δεν συνεργάζεται με τη Νέα Δημοκρατία, πρέπει μετά την εκλογή να ηγηθεί μιας μεγάλης παράταξης».

«Στόχος το κόμμα να είναι πρώτο και να σχηματίσει μια αυτοδύναμη κυβέρνηση»

Ερωτηθείς για την προεκλογική περίοδο των ευρωεκλογών, κατά την οποία ήταν πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, παρατήρησε ότι, «την ευθύνη για τη χάραξη της πολιτικής την έχει ο πρόεδρος. Εγώ υπηρέτησα το ΠΑΣΟΚ πάντα».

Ο Μιχάλης Κατρίνης τόνισε ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να βάλει στόχο να βγει δεύτερο. Πρέπει να είναι βάλει στόχο να είναι πρώτο και να σχηματίσει μια αυτοδύναμη κυβέρνηση».

«Το ΠΑΣΟΚ που εγώ πρεσβεύω δεν προορίζεται για σύμμαχος της ΝΔ»

Επιτιθέμενος με το γάντι στους συνυποψηφίους του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, είπε ότι, «αυτοί που εμφανίζουν τον εαυτό τους ως ικανούς πρωθυπουργούς, θα πρέπει να αποδείξουν ότι μπορούν να κάνουν αντιπολίτευση. Αυτό μπορεί να γίνει από κάποιους που δεν το κατάφεραν στις ιδανικές συνθήκες; Μπορεί να γίνει από κάποιους που έχουν 2 και 3 ρόλους;».

Ο Μιχάλης Κατρίνης υπογράμμισε πως «ένα μεγάλο κομμάτι αυτών που ψηφίστηκαν ήταν κοινοτικές οδηγίες», ερωτηθείς για την ψήφιση νομοσχεδίων της Νέας Δημοκρατίας. Τόνισε επίσης πως «το ΠΑΣΟΚ πρέπει να γίνει δυναμική αντιπολίτευση, για να μπορέσει να γίνει κυβέρνηση», για να καταλήξει ότι, «το ΠΑΣΟΚ που εγώ πρεσβεύω δεν προορίζεται για σύμμαχος της Νέας Δημοκρατίας».

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Νέες φονικές επιθέσεις του Ισραήλ σε Λίβανο και Συρία - Ομοβροντία ρουκετών από τη Χεζμπολάχ

Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζει ολόκληρη η Μέση Ανατολή - Ισραήλ και Χεζμπολάχ συνεχίζουν τις εχθροπραξίες, με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου να απορρίπτει πρόταση για εκεχειρία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024