Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Κωνσταντίνος Αργυρός: Τα δάκρυα στη συναυλία του στο Royal Albert Hall – Η αφιέρωση στη μητέρα του

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τα δάκρυα στη συναυλία του στο Royal Albert Hall – Η αφιέρωση στη μητέρα του

Οι συγκινητικές στιγμές του τραγουδιστή κατά τη διάρκεια της λαμπερής μουσικής βραδιάς.

Μία από τις πιο σημαντικές στιγμές στην καριέρα του βίωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός το βράδυ της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου στη συναυλία του που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Royal Albert Hall του Λονδίνου.

Οι στιγμές συγκίνησης του τραγουδιστή

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο τραγουδιστής ένιωσε συγκίνηση στη σκηνή. Μάλιστα, κάποια στιγμή με δυσκολία προσπάθησε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ερμηνεύοντας το «Αθήνα μου» με όλους τους παρευρισκόμενους να το τραγουδούν μαζί του.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ο γνωστός τραγουδιστής δεν παρέλειψε να χορέψει ζεϊμπέκικο καθώς τραγουδούσε το επιτυχημένο τραγούδι του, φωνάζοντας στη μητέρα του: «Μάνα ο γιος σου χορεύει ζεϊμπέκικο στο Royal Albert Hall!».

@irenouken proud is an understatement 🇬🇷🥹 #konstantinosargiros #argiros #greek #greekmusic @Argiros Konstantinos OFFICIAL ♬ original sound – irenouken

@irenouken his family must be incredibly proud 🥹 #konstantinosargiros #argiros #greek @Argiros Konstantinos OFFICIAL ♬ original sound – irenouken

Η αφιέρωση στη Μαρινέλλα

Πλαισιωμένος από συμφωνική ορχήστρα και αξιόλογους σολίστες, ο επιτυχημένος και πάντα δημιουργικός καλλιτέχνης παρουσίασε μία υψηλής αισθητικής μουσική παράσταση με τρεις ιδιαίτερες θεματικές ενότητες.

Το πρόγραμμα περιελάβανε μερικές από τις no1 προσωπικές δισκογραφικές επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού, τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων συνθετών που έχουν αφήσει εποχή, καθώς και τραγούδια από την πλούσια μουσική παράδοση και κληρονομιά της χώρας μας, που έδωσαν «άρωμα» Ελλάδας στο φημισμένο θέατρο του Λονδίνου.

Μία από τις συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν η αναφορά στην Μαρινέλλα, στην οποία αφιέρωσε την επιτυχία του «Παιδί Γενναίο».

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Νετανιάχου για Νασράλα: Παρομοίαζε το Ισραήλ με «ιστό αράχνης»

«Εχουμε χαλύβδινους τένοντες, βούλησης και δύναμης», είπε ο Νετανιάχου, αναφερόμενος στον Νασράλα που παρομοίαζε το Ισραήλ με «ιστό αράχνης».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024