Μετά από ενάμιση μήνα συνελήφθη ο 32χρονος πιστολέρο ο οποίος το βράδυ της 16ης Αυγούστου φέρεται να πρωταγωνίστησε σε επεισόδιο με πυροβολισμούς σε beach bar στη Χανιώτη του δήμου Κασσάνδρας, στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με το MEGA, ο 32χρονος πιστολέρο φέρεται να είχε βρει καταφύγιο σε πόλη της Γερμανίας. Η συλλογή στοιχείων των αστυνομικών του τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου που έδειχναν ότι ο 32χρονος είχε διαφύγει στο εξωτερικό.

Για αυτό και ζήτησαν από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του να αναβαθμιστεί σε ευρωπαϊκό, ενώ ακολούθησε και ανταλλαγή στοιχείων μέσω της Interpol με τις αστυνομικές αρχές άλλων κρατών μελών της Ευρωπαϊκή Ένωση και ιδιαίτερα της Γερμανίας.

Ακολούθως, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, ο 32χρονος πιστολέρο εντοπίστηκε και συνελήφθη σε πόλη της Γερμανίας και αναμένεται η έκδοση του στην Ελλάδα.

Τι είχε συμβεί το βράδυ της 16ης Αυγούστου

Ο 32χρονος, μαζί με ακόμη δύο άτομα που φέρονται να ανήκαν στην «ομάδα ασφαλείας» beach bar στον Χανιώτη Χαλκιδικής, κλήθηκε να… ηρεμήσει μία παρέα πέντε Βούλγαρων οι οποίοι προκάλεσαν επεισόδιο μέσα στο μαγαζί και επιτέθηκαν με γροθιές, κλοτσιές και άλλα αντικείμενα εναντίον του ιδιοκτήτη της επιχείρησης και άλλων ατόμων από το προσωπικό.

Αφορμή είχε σταθεί ότι «άργησε η παραγγελία» που είχαν πραγματοποιήσει, με την «ομάδα ασφαλείας» να επιτίθεται κι αυτή στους Βούλγαρους και το beach bar να μετατρέπεται σε… ρινγκ.

Κάποια στιγμή, ο 32χρονος τράβηξε πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί, τραυματίζοντας στο χέρι έναν από τους Βούλγαρους και στη συνέχεια διέφυγε.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA: