Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Ολυμπιακού και η εύκολη νίκη απέναντι στον Διομήδη

Σε εξαιρετική κατάσταση η ομάδα του Ζέλικο Μπάμπιτς, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν κατακτήσει το Σούπερ Καπ και να έχουν ξεκινήσει με 2/2 το πρωτάθλημα.

Ασταμάτητη είναι η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκοι του Ζέλικο Μπάμπιτς επικράτησαν του Διομήδη Άργους στο κλειστό της Ηλιούπολης με 33-29 για την δεύτερη αγωνιστική της Handball Premier και έκαναν το 2/2 στο φετινό πρωτάθλημα. Η διαφορά στο σκορ μπορεί να είναι μόλις τέσσερα γκολ και να δείχνει ότι το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, αλλά η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος από τον Διομήδη και θα μπορούσε να είχε κερδίσει με περισσότερα γκολ, εάν δεν είχε χαλαρώσει στα τελευταία πέντε λεπτά της αναμετρήσεις. Οι Πειραιώτες πέντε λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα προηγήθηκαν με 33-25, «σφραγίζοντας» ουσιαστικά τη νίκη, αφού η διαφορά ήταν μεγάλη και το παιχνίδι ουσιαστικά είχε κριθεί.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τη χαλάρωση των Πειραιωτών και μείωσαν σε 33-29, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, με τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει την τρίτη του νίκη στη φετινή σεζόν και δεύτερη σε ισάριθμα παιχνίδια στη Handball Premier.

Έχει πάρει ήδη μια κούπα

Οι Ερυθρόλευκοι στην πρεμιέρα είχαν επικρατήσει του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη με 36-24, ενώ λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι στη συμπρωτεύουσα είχαν νικήσει τον Δικέφαλο του Βορρά στον τελικό του Σούπερ Καπ με 32-25. Μια νίκη που τους έδωσε και την κούπα.

Αυτή ήταν η πρώτη κούπα τη φετινή σεζόν για τον Ολυμπιακό, με το τμήμα χάντμπολ να κάνει για μια ακόμα φορά περήφανο τον κόσμο του συλλόγου. Σε μια ιστορική σεζόν, μάλιστα, καθώς το 2025 οι Ερυθρόλευκοι συμπληρώνουν 100 χρόνια ένδοξης ιστορίας.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Νετανιάχου: Η δολοφονία Νασράλα αλλάζει τις ισορροπίες - Δεν υπάρχει μέρος που να μη φτάνει το χέρι του Ισραήλ

Ως απαραίτητο βήμα για να υλοποιηθούν οι στόχοι του Ισραήλ περιέγραψε ο Νετανιάχου τη δολοφονία του Χασάν Νασράλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024