Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o

Η Μαρινέλλα ήταν η μεγάλη αγάπη του Στέλιου Καζαντζίδη

Η Μαρινέλλα και ο Στέλιος Καζαντζίδης έζησαν μαζί για δέκα χρόνια. Όμως όπως λέει και ο λαός «ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα».

«Η μεγάλη σας αγάπη ήταν η Μαρινέλλα;» ρωτάει η δημοσιογράφος τον Στέλιο Καζαντζίδη.

«Γιατί όχι;», απαντά εκείνος.

Η Μαρινέλλα και ο Στέλιος Καζαντζίδης βίωσαν για δέκα ολόκληρα χρόνια έναν θυελλώδη έρωτα, ο οποίος έμελλε να καταλήξει σε έναν βραχυπρόθεσμο γάμο.

Η γνωριμία

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Θεσσαλονίκη το 1956, όταν ο Καζαντζίδης την άκουσε να τραγουδά σε ένα μαγαζί και μαγεύτηκε από την χροιά της φωνής της. Τότε της πρότεινε να συνεργαστούν. Ερωτεύτηκαν με γοργούς ρυθμούς. Ήταν αυτό που αποκαλούμε «έρωτας με την πρώτη ματιά».

Ο Καζαντζίδης και η Μαρινέλλα, ήταν πάντοτε ένα αξιοπρεπέστατο ζευγάρι που ποτέ δεν έδωσε τροφή στον Τύπο, για σχόλια και εικασίες. Επέλεξαν να μιλούν μονάχα με τα τραγούδια τους. Άλλωστε εκτός από τον έρωτα τους, είχαν και ένα άλλο κοινό. Την μουσική τους πορεία.

Για δέκα ολόκληρα χρόνια, δημιουργούσαν μαζί μουσική. «Με το βοριά», «Το πέλαγο είναι βαθύ», «Ο κυρ Αντώνης», «Θα Με Θυμηθείς», «Εμείς Μαζί Θα Ζήσουμε», «Ασε με να ζήσω μονάχος», είμαι μονάχα κάποιες από τις επιτυχίες τους. 

Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα;

Στις 7 Μαΐου του 1964 παντρεύτηκαν στην Αγία Βαρβάρα Χαλανδρίου σε στενό οικογενειακό κύκλο με την παρουσία συγγενών, φίλων και συναδέλφων. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Μανώλης Χιώτης με την Μαίρη Λίντα.

Στο γεγονός της χρονίας, παρευρέθηκαν τότε μεταξύ άλλων, οι Πόλυ Πάνου, Μιχάλης Μενιδιάτης, ο Γιάννης Παπαϊωάννου και ο Κώστας Βίρβος.

Όμως, μόλις δύο χρόνια αργότερα τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

«Λένε πως ο γάμος καμιά φορά σκοτώνει τον έρωτα. Μόλις παντρευτήκαμε και γίναμε πια κολλητοί, τότε άρχισε να δείχνει ότι το πράγμα δεν τράβαγε» ανέφερε χρόνια αργότερα ο Στέλιος Καζαντζίδης, μιλώντας για την Μαρινέλλα.

Άρης Λουπάσης | Instagram

Ο χωρισμός

Καθώς ο γάμος τους κατέρρεε, ο Στέλιος Καζαντζίδης αποφάσισε να αποσυρθεί σε ένα τεράστιο κτήμα με πολλές ροδακινιές και δαμάσκηνα. Το αγόρασε από έναν Έλληνα Αφρικανό, όπως ο ίδιος ανέφερε κάποτε, ο οποίος είχε πάρκινσον και έπρεπε να μεταβεί στην πόλη για τις θεραπείες του. Ο Καζαντζίδης τον θεωρούσε υπέροχο άνθρωπο. Τους έκανε μάλιστα δώρο, καθώς έπαιρνε την πραμάτεια του από το σπίτι και δυο τεράστια ελεφαντόδοντα.

Όμως η Μαρινέλλα δεν ήταν διατεθειμένη να αφήσει στο έλεος του θεού την καριέρα της και να βάλει μπαρολέ κάλτσες και να του φυλάει τα κτήματα. Ποθούσε να συνεχίσει την καριέρα της. Εκείνος δεν θέλησε να την κρατήσει πίσω. Και έτσι, χώρισαν οι δρόμοι τους.

Ακολούθησαν κάποια «ψευτο δικαστήρια» όπως τα έλεγε ο Καζαντζίδης, ώστε να διαμοιραστεί η κοινή τους περιουσία. Ο Στέλιος Καζαντζίδης της επέστρεψε τότε όλα τα χρήματα που είχε κρατήσει ο ίδιος ως σύζυγος, όσο καιρό εκείνη δούλευε, και έτσι η Μαρινέλλα κατάφερε να πάρει το πρώτο της σπίτι στο Παγκράτι.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Νετανιάχου: Η δολοφονία Νασράλα αλλάζει τις ισορροπίες - Δεν υπάρχει μέρος που να μη φτάνει το χέρι του Ισραήλ

Ως απαραίτητο βήμα για να υλοποιηθούν οι στόχοι του Ισραήλ περιέγραψε ο Νετανιάχου τη δολοφονία του Χασάν Νασράλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024