Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Η Αντριάνα Λίμα επέστρεψε στις πασαρέλες μετά από 6 χρόνια

Η Αντριάνα Λίμα επέστρεψε στις πασαρέλες μετά από 6 χρόνια

Η 43χρονη Αντριάνα Λίμα είχε αποσυρθεί από τις πασαρέλες για να αφοσιωθεί στα παιδιά της. Το διάλειμμα όμως τελείωσε και στο Παρίσι εμφανίστηκε στo σόου του οίκου Schiaparelli.

Η Αντριάνα Λίμα, το 43χρονο σούπερ μόντελ από τη Βραζιλία, επέστρεψε στην πασαρέλα την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, σημειώνοντας την πολυαναμενόμενη επιστροφή της μετά από ένα διάλειμμα έξι ετών.

Η Αντριάνα Λίμα, η οποία είχε αφιερώσει αυτό το διάστημα στην ανατροφή των παιδιών της, περπάτησε στην show του οίκου Schiaparelli για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025 στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

«Αφού πήρα λίγο χρόνο άδειας για να μεγαλώσω τα παιδιά μου, ήταν τόσο διασκεδαστικό να επιστρέψω σήμερα στην πασαρέλα», είπε στο PEOPLE για την πολυαναμενόμενη επιστροφή της. «Και η επιστροφή με τους φίλους μου στο Schiaparelli το έκανε ακόμα πιο ξεχωριστό!».

H Λίμα φορούσε ένα λευκό ριγέ φόρεμα με κορσέ, εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’80, που διέθετε oversized χρυσά κουμπιά και συνδυάστηκε με εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Τα μαλλιά της ήταν μαζεμένα, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά της ζυγωματικά.

View this post on Instagram

A post shared by FFW oficial (@ffw)

Πριν από την εκδήλωση, η Αντριάνα Λίμα είχε φορέσει ένα κομψό γκρι παντελόνι με ασορτί πουκάμισο και παλτό, δείχνοντας την εκλεπτυσμένη αίσθηση του στυλ της.

Η Λίμα μετακόμισε από το Μαϊάμι στο Λος Άντζελες το 2023 για να είναι κοντά στα παιδιά της. Έχει δύο έφηβες κόρες, τη Βαλεντίνα και τη Σιένα, με τον πρώην σύζυγό της Μάρκο Γιάριτς, και τον Αύγουστο του 2022, υποδέχτηκε έναν γιο με τον σύντροφό της, Αντρέ Λέμερς. Επιπλέον, συμμετέχει ενεργά στην ανατροφή των δύο παιδιών του Lemmers από προηγούμενη σχέση.

Η επιστροφή της Αντριάνα Λίμα στην πασαρέλα είναι σίγουρα μια από τις πιο εντυπωσιακές στιγμές της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, καθώς η ίδια αποδεικνύει ότι η μητρότητα και η καριέρα μπορούν να συνυπάρχουν με απόλυτη επιτυχία.

* Πηγή: Grace

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Νετανιάχου για Νασράλα: Παρομοίαζε το Ισραήλ με «ιστό αράχνης»

«Εχουμε χαλύβδινους τένοντες, βούλησης και δύναμης», είπε ο Νετανιάχου, αναφερόμενος στον Νασράλα που παρομοίαζε το Ισραήλ με «ιστό αράχνης».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024