Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μια πρωτοποριακή μετάδοση από το in και το MEGA Play

Μια πρωτοποριακή μετάδοση από το in και το MEGA Play

To in μεταδίδει ζωντανά σήμερα στις 18:00 το σούπερ ματς Ολυμπιακός-Διομήδης για την Handball Premier μέσω της υβριδικής πλατφόρμας MEGA Play

Ένα μεγάλο ματς, μια ιστορική στιγμή με το in να δηλώνει «παρών».

Η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής της Handball Premier ανοίγει το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στις 18:00, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον ιστορικό Διομήδη Άργους στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης.

Ο αγώνας αυτός, πέρα από το αθλητικό ενδιαφέρον, σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την κάλυψη των αγώνων στην Ελλάδα, καθώς θα μεταδοθεί ζωντανά από το in και την υβριδική πλατφόρμα MEGA Play, αλλά και το megatv.com.

Με αυτή τη μετάδοση, το MEGA εισέρχεται δυναμικά στη νέα εποχή της υβριδικής τηλεόρασης, επιτρέποντας στους θεατές να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους αθλητικό περιεχόμενο με σύγχρονες τεχνολογικές δυνατότητες. Το γεγονός αυτό αναβαθμίζει την εμπειρία του θεατή, προσφέροντας επιλογές που μέχρι πρότινος ήταν προνόμιο άλλων μεγάλων ευρωπαϊκών καναλιών.

Η καινοτομία της μετάδοσης μέσω του MEGA Play συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία της τηλεόρασης και του διαδικτύου. Οι φίλαθλοι μπορούν πλέον να παρακολουθούν τον αγώνα του αγαπημένου τους αθλήματος ζωντανά σε υψηλή ανάλυση, μέσω έξυπνων τηλεοράσεων (smart TV) με μία απλή κίνηση: το πάτημα του μπλε κουμπιού. Η δυνατότητα αυτή εξασφαλίζει τη βέλτιστη ποιότητα εικόνας και την άμεση πρόσβαση στο περιεχόμενο, χωρίς την ανάγκη χρήσης εξωτερικών συσκευών ή εφαρμογών.

Παράλληλα, για όσους δεν διαθέτουν έξυπνη τηλεόραση, υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης μέσω του in και του megatv.com, εξασφαλίζοντας ότι κανείς δεν θα χάσει τη μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Διομήδη Άργους. Το in θα είναι παρόν σε αυτή την πρωτοποριακή κάλυψη, παρέχοντας πλήρη ενημέρωση, live updates και αναλύσεις κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα.

Το MEGA Play και το in έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα στον τρόπο που παρακολουθούμε τα αθλητικά γεγονότα. Η καινοτομία αυτή δεν αφορά μόνο το χάντμπολ αλλά ανοίγει το δρόμο για τη μεταφορά και άλλων σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων στην υβριδική πλατφόρμα, κάνοντας τη θέαση πιο διαδραστική και προσβάσιμη από ποτέ.

Ο Ολυμπιακός, πρωταθλητής Ελλάδας και κάτοχος του Σούπερ Καπ, έρχεται με φόρα μετά την εντυπωσιακή νίκη του επί του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα με σκορ 36-24, ενώ και ο Διομήδης Άργους, με φιλόδοξες βλέψεις, ξεκινά με νίκη τη σεζόν μετά την πρόκρισή του στην Ευρώπη και τη νίκη επί του Ζαφειράκη. Ο αγώνας αναμένεται συναρπαστικός, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι το φαβορί, αλλά και τον Διομήδη να προσπαθεί να είναι ανταγωνιστικός σε κάθε φάση.

Ο άσος του Ολυμπιακού, Σάββας Σάββας δήλωσε για τη μεγάλη αναμέτρηση: «O Διομήδης είναι μια πολύ καλή ομάδα, που παίζει ωραίο χάντμπολ. Εμείς, από την πλευρά μας, πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι και να παλέψουμε για τη νίκη, όπως κάνουμε κάθε φορά. Η ομάδα, μέχρι τώρα, έχει παρουσιάσει μια πολύ καλή εικόνα. Παίζουμε γρήγορο και καλό χάντμπολ, με μια σκληρή άμυνα. Σίγουρα, έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης, για αυτό και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά».

Συντονιστείτε στις 18:00 για μία μοναδική εμπειρία θέασης μέσω MEGA Play και in!

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Ο ισραηλινός στρατός πανηγυρίζει για την εξάλειψη του Χασάν Νασράλα - Πώς οργανώθηκε η επιχείρηση «Νέα Τάξη»

Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι σκότωσε τον Χασάν Νασράλα και διοικητές της Χεζμπολάχ στην επίθεσή του στη Βηρυτό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024