Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Π. Παππάς: Ο Κασσελάκης έχει δώσει δείγμα γραφής – Όντας στο τιμόνι μπορεί να τα πάει καλά

Π. Παππάς: Ο Κασσελάκης έχει δώσει δείγμα γραφής – Όντας στο τιμόνι μπορεί να τα πάει καλά

«Πώς θα προχωρήσουμε σε πολιτική διαδικασία εάν υπάρχει μία μεγάλη εχθροπάθεια;», διερωτήθηκε ο βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Πέτρος Παππάς

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει δώσει δείγμα γραφής ότι όντας στο τιμόνι μπορεί να τα πάει καλά, υπογράμμισε ο βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Πέτρος Παππάς, σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως είπε ο Πέτρος Παππάς -μιλώντας στο MEGA- σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις, «η πραγματικότητα είναι πως πριν από τρεις μήνες με τον Κασσελάκη στο κόμμα βγήκαμε δεύτεροι στις ευρωεκλογές του Ιουνίου».

Ο βουλευτής Κιλκίς συνέχισε λέγοντας πως «κρατήσαμε μία πορεία που έδινε μία ελπίδα. Με το που έγινε αυτό, να οδηγηθούμε σε μία μακρά εσωκομματική περίοδο, ακέφαλη, χωρίς πρόεδρο, πάμε σε εκλογές τον Δεκέμβριο, κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί ή μάλλον καταλαβαίνει γιατί, διότι είναι τακτική κάποιων στελεχών να οδηγήσουν στην κατάσταση αυτή, αλλά δεν τους νοιάζει ότι κατρακυλάμε».

«Πώς θα προχωρήσουμε σε πολιτική διαδικασία εάν υπάρχει μία μεγάλη εχθροπάθεια;»

Παράλληλα, καταδίκασε τις δηλώσεις της Όλγας Γεροβασίλη, η οποία είχε αναφέρει πρόσφατα πως εάν εκλεγεί ξανά ο Στέφανος Κασσελάκης ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τελειώσει οριστικά.

«Ο θάνατός σου, η ζωή μου δείχνει ένα κόμμα που δεν μπορεί να πάει σε διαδικασίες όπως πρέπει να πάει. Πώς θα προχωρήσουμε σε πολιτική διαδικασία εάν υπάρχει μία μεγάλη εχθροπάθεια; Τι θα κληρονομήσει το κόμμα, στάχτες; Πορευόμαστε μία αυτοκτονική πορεία;», δήλωσε ο Πέτρος Παππάς.

Παράλληλα, αναφερόμενος στις αλλαγές στα σχολεία ο Πέτρος Παππάς τόνισε πως η κυβέρνηση δεν θα πρέπει να προτάξει τις αποβολές μαθητών, μιλώντας για τη χρήση κινητού τηλεφώνου στις σχολικές αίθουσες, καθώς «η απομάκρυνση μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη παραβατικότητα».

Αντιθέτως, πρότεινε τη μεγαλύτερη παραμονή των μαθητών στα σχολεία ή υποχρεωτική συμμετοχή σε κοινωνικά προγράμματα και αλληλεγγύης.

Δείτε όσα είπε στο MEGA ο Πέτρος Παππάς:

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Νετανιάχου για Νασράλα: Παρομοίαζε το Ισραήλ με «ιστό αράχνης»

«Εχουμε χαλύβδινους τένοντες, βούλησης και δύναμης», είπε ο Νετανιάχου, αναφερόμενος στον Νασράλα που παρομοίαζε το Ισραήλ με «ιστό αράχνης».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024