Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
O Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιαζιτσί (pic)

O Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιαζιτσί (pic)

Οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Τούρκου μεσοεπιθετικού.

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και επίσημα πλέον ο Γιουσούφ Γιαζιτσί.

Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός ήρθε χθες στην Αθήνα, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, με τους Ερυθρόλευκους το βράδυ του Σαββάτου (28/9) να ανακοινώνουν και επίσημα την απόκτησή του.

Μια σημαντική μεταγραφική κίνηση για τον Ολυμπιακό, που ενισχύει τη μεσοεπιθετική του γραμμή με έναν ικανότατο και πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, που έρχεται για να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και να τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της, εντός και εκτός συνόρων.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Οι Ερυθρόλευκοι είχαν προσπαθήσει να αποκτήσουν τον Γιαζιτσί και τον Αύγουστο, αλλά τότε η μεταγραφή ήταν ουσιαστικά αδύνατη. Με τον ποδοσφαιριστή να έχει πλείστες προτάσεις στα χέρια του και να έχει θέσει διαφορετικές προτεραιότητες. Στην πορεία τα δεδομένα άλλαξαν και ο 45 φορές διεθνής ποδοσφαιριστής ήταν ιδιαίτερα ένθερμος υποστηρικτής της ιδέας να αγωνιστεί στους κατακτητές του Conference League.

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι νέες συζητήσεις από τις δύο πλευρές υπήρχε ξεκάθαρη πρόθεση να υπάρξει συμφωνία. Καθώς και ο Ολυμπιακός ήθελε να ενισχυθεί με έναν ποδοσφαιριστή υψηλής ποιότητας στην επίθεσή του, αλλά και ο Γιαζιτσί κατάλαβε πως οι Ερυθρόλευκοι ήταν η κατάλληλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Μάλιστα για αυτόν τον λόγο από την αρχή ήταν σαφές πως η μεταγραφή θα αφορούσε τουλάχιστον 3ετή προοπτική. Με το συμβόλαιο εν τέλει να έχει διάρκεια έως το 2027

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Γιουσούφ Γιαζίτζι.

Ο διεθνής Τούρκος μεσοεπιθετικός γεννήθηκε στις 29 Ιανουαρίου 1997 και ξεκίνησε την καριέρα του από την Τραμπζονσπόρ. Αφού αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής της, πραγματοποίησε 120 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, σημείωσε 27 γκολ και μοίρασε 22 ασίστ.

Τον Αύγουστο του 2019 πήρε μεταγραφή στη Λιλ, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πρότινος. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 42 συμμετοχές, πέτυχε 12 γκολ και έδωσε δύο ασίστ, ενώ συνολικά με τη γαλλική ομάδα έκανε 135 συμμετοχές, με απολογισμό 29 γκολ και 15 ασίστ.

Το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 παραχωρήθηκε δανεικός στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (12 ματς, οκτώ γκολ, δύο ασίστ).

Με τη Λιλ κατέκτησε το πρωτάθλημα της σεζόν 2020-’21, καθώς και το γαλλικό Super Cup (2021-’22). Είναι 45 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Τουρκίας, με την οποία μάλιστα αγωνίστηκε στα δύο τελευταία Euro.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Ήξεραν πού βρισκόταν την κάθε στιγμή - Πώς το Ισραήλ σκότωσε τον Νασράλα

Το Ισραήλ διατείνεται πως είτε είχε συσκευές παρακολούθησης στον χώρο που βρίσκονταν ο Χασάν Νασράλα, είτε πως είχαν δικό τους πράκτορα στον στενό του κύκλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024