Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Σίστο: «Για αυτό πήγα στον Άρη»

Σίστο: «Για αυτό πήγα στον Άρη»

Ο Πιόνε Σίστο παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στον Άρη και στη μέχρι τώρα εμπειρία του στους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης

Ο Πιόνε Σίστο αποτέλεσε για ηχηρή μεταγραφή για τον Άρη στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, με τους «κίτρινους» να φέρνουν στη Θεσσαλονίκη έναν ποδοσφαιριστή με βαρύ βιογραφικό στη Θεσσαλονίκη.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της Δανίας και εξέφρασε τις πρώτες εντυπώσεις του στη νέα του ομάδα. Μεταξύ άλλων ο Σίστο αναφέρθηκε και στο τρόπο που έκλεισε η μεταγραφή του στον Άρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ο σύλλογος έδειξε πραγματικά ενδιαφέρον για μένα τον χρόνο που πήγα στην Τουρκία. Δυστυχώς, δεν ευοδώθηκε, οπότε υπέγραψα στην Αλάνιασπορ. Για την ακρίβεια ήταν μία επιθυμία που είχα, αλλά μερικές φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως ελπίζεις. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο, οπότε είναι πολύ ενδιαφέρον που έχω έρθει εδώ ούτως ή άλλως», δήλωσε αρχικά στο «tipsbladet».

Ο Σίστο αναφέρθηκε στην απόφασή του να έρθει τελικά στη Θεσσαλονίκη: «Είχα πολλές επιλογές, αλλά το γεγονός ότι είχα μιλήσει με τον σύλλογο την προηγούμενη χρονιά το έκανε εύκολο. Μίλησα με τον πρόεδρο στο FaceTime. Αυτό ήταν αρκετό. Άλλωστε είχαμε μιλήσει μεταξύ μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχε».

Όσο για τη συνέχεια με τον Άρη είπε: «Συχνά έρχεται μια περίοδος δυσκολιών ή προκλήσεων που πρέπει να περάσεις. Αυτό σου δίνει την εμπειρία, ώστε να μπορέσεις να βιώσεις την επιτυχία. Ελπίζω ότι αυτό μπορεί να έρθει στον Άρη».

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Ποιος είναι ο επικρατέστερος διάδοχος του Χασάν Νασράλα, Χασέμ Σαφιεντίν

Το Ισραήλ σκότωσε τον Χασάν Νασράλα - Η Χεζμπολάχ επιβεβαίωσε τον θάνατό του, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η συζήτηση για το ποιος θα μπορούσε να πάρει τη θέση του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024